2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047253 بازدید | 684583 پست
من این شهر که اومدم تازه زیر نظر این دکتر شدم  تو مرکز ای وی اف من رو سرکلاژ کرد  نه بیما ...

پس به همون بیمارستان زنگ بزن بگو مشکلت چیه تا راهنمایی کنن، اگر واجب بود بری، نه اینکه الکی راه بیفتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جان پرگووریس از خانواده چ امپولایی میشه؟ منظورم اینه اسم‌تجاریش اینه یا کلا این اسمشه؟ گونادوپ ...

اچ ام جی ایرانی اون که به نظر دکتر من خوب جواب نمیده

پرگووریس کره ای نمی‌دونم گلم ولی روش همین اسمو زده خیلی سخت گیر اومد 

خدااززبون پاکت بشنوه.التماس دعا.میگم من نشونه ندارم چطوری مشخص میشه جنین لانه گزینی کرده.ازکی نشونه ...

ان شاالله مامان میشی و برات جشن میگیریم توکل به خدا

میدونم روزا سخت میگذره ولی غیر از تحمل مگه کار دیگه ایی هم میشه کرد

ممنون عزیزم، لطف کردی جواب دادی، ما هم شروع کردیم گرمیجات خوردن، ولی برا اینکه طبعمونو بدونیم حتما ب ...

آره گلم حتما باید برید

من قبلش فکر میکردم گرمه طبعم، یا فکر می کردم همسرم داغه طبعش در صورتی که خودم سودا بودم، همسرم معتدل کامل

اچ ام جی ایرانی اون که به نظر دکتر من خوب جواب نمیده پرگووریس کره ای نمی‌دونم گلم ولی روش همین اسمو ...

خدا کنه ب منم اینارو بدن. اصن هرچی ب ۱۲ شهریور نزدیک میشیم استرسم بیشتر میشه. گاهی میگم ب خودم ک همه چی خوب پیش میره گاهی مث امروز هول میشم. خدا کنه برای منم تخمکای خوب تولید شه. کی بهت خبر میدن ک چندتا جنین شده عزیزم؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
میشه بهم بگین هچینگ کردن یعنی چه ؟؟ جنین بلاست یعنی چه؟؟؟ من اصلا سوال نمیکنم وقتی میریم دکتر خودش ...

هچینگ یعنی با لیزر پوسته جنین رو یه خراش میدن تا راحت لانه گزینی کنه

بلاست یعنی جنین 5 روزه

ما هم اینا رو از دکتر نپرسیدیم اغلب، یا از قبل می دونستیم یا طی پروسه آشنا شدیم

جدا؟ ولی برای سونوی من یه چند روزی جلوترن که من حس کردم بخاطر همون بلاست بودنه.

واسه من که سونو با همون که دکترم از اولین روز اخرین پریود حساب کرده بود یکی بود.فک نکنم اختلاف چند روز اهمیت داشته باشه