2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
سلاگ عزیزم.۳۰ خرداد اولین روز پریودم بود .۱۶ تیر انتقال دادم

جدا؟ پس چرا تیکرهامون نزدیکه؟

تاریخ زایمان کی برات زدن؟

ده روز من انتقالم دیر تر بود ، اما بلاست ۵ روزه بودن.

احتمالا من اشتباه زدم تیکر رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واي خاك ب سرم شد خوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چرا نخوري؟؟؟

نوش جونت.حالا یه دونه که اشکالی نداره.به من گفتن بستنی نخور حتی مایعات رو هم بزار همدما بشه با محیط بعد بخور.ولی خیلی سخت وحال بهم زن بود آب گرم خوردن تو گرما.نمیدونم علتش چی بود که اینجوری گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز سوم پریود تا هفتم روزی دوتا پرگووریس با یک اب و روزی دوتا گونادوپین  از روز هفتم تا یاز ...

نسرین جان پرگووریس از خانواده چ امپولایی میشه؟ منظورم اینه اسم‌تجاریش اینه یا کلا این اسمشه؟ گونادوپین چی؟ همون اچ ام‌جی هست؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
🤣🤣🤣🤣 آخه ميگفتن از يه طرف نشاسته باعث يبوست ميشه چون خودم مشكل داشتم از يه طرفم خوبه گفتم به جا ...

عجب تحلیلیم کردی عالی بود .تازه خوشمزه هم بوده .اینبار برم توی نخش مرسی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رنگش قهوه ای بود. من وقتی لک دیدم زنگ زدم به بخش آی وی آف بیمارستان.اسپرینم رو قطع کردن ویه شیاف سیک ...

من صبح روز هفتم به وقت اذان صبح با دستمال خودم خشک کردم دستمال لک خونی صورتی روشن شد صبح هم ساعت ۱۰ یک بار همینطو  شد و دیگه ندیدم به دکترم گفتم گفت ایراد نداره داروهات طبق روال قبل استفاده کن

پس من اشتباه زدم.من ۱۷ فروردینم.البته طبیعی. ولی چون دو تا شدن خودم کمتر زدم.

به سلامتی باشه انشالله.من زیاد این تاریخ ها حالیم نیست.از دکتر که پرسیدم چه جوری میشه مال ما آی وی افی ها گفت از روی همون روز اول آخرین پریود.گفت ربطی به روز انتقال وسن جنین نداره.

به سلامتی باشه انشالله.من زیاد این تاریخ ها حالیم نیست.از دکتر که پرسیدم چه جوری میشه مال ما آی وی ا ...

جدا؟ ولی برای سونوی من یه چند روزی جلوترن که من حس کردم بخاطر همون بلاست بودنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزیزم چرا دیر شده باشه، ای وی اف واسه همین مواقع هست آزمایش های ایمنی و انعقادی بده، عکس رنگی دا ...

میشه بهم بگین هچینگ کردن یعنی چه ؟؟

جنین بلاست یعنی چه؟؟؟

من اصلا سوال نمیکنم وقتی میریم دکتر خودش میگه همه چی خوبه ...منم اعتماد میکنم

خدایی خیلی سخته. من خداروشکر حالم زیاد بد نیست فقط یه کم حالت تهوع دارم.اونم یه روز دارم یه روز ندار ...

آره خیلی

همش روز و شب دعا می کنم همه زود مامان بشن ولی دیگه بعدش ضجر نکشن، خصوصا دوستان اینجا

آخه کلی قبلش سختی داره تا آدم باردار بشه، بعدش دیگه حداقل راحت باشن