2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم خوش به حالت حالا من برعکسم گوشی دستم میگیرم بهتر میشم🤣🤣🤣🤣همسرم همش تذکر میده ولی فایده ندا ...

بنظر من که وضعیت شما بهتره. حداقل اینجوری سرت گرمه. من که مردم بس که زل زدم به در و دیوار وکتاب خوندم.چقدرم این روزا دیر میگذره.انگار از روز انتقال تا به الان یه سال گذشته

زينب جون بعد از انتقال بستني ميشه خورد؟؟؟ دلم خيلي ميخواد

آره چرا نشه😍😍😍😍من سه تا خوردم اون موقع 

از قنادی هم چیز کیک گرفتم

خیلی شکمو بودم🙈🙈🙈🙈نخندیا الان هیچی نمی تونم بخورم جبران شد🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من که وضعیت شما بهتره. حداقل اینجوری سرت گرمه. من که مردم بس که زل زدم به در و دیوار وکتاب خوند ...

من تا دو روز پیش به سرم زل میزدم که از سقف اتاق آویزون بود🤣🤣🤣با دست سرمی همش اینجا بودم

دیگه هر کی میگه سرم بزن جیغ میزنم سرش تو خونه، به زور دوغ و آب سیب مایعات می خورم ولی سرم نه😢😢😢😢

من تا دو روز پیش به سرم زل میزدم که از سقف اتاق آویزون بود🤣🤣🤣با دست سرمی همش اینجا بودم دیگه هر ...

خدایی خیلی سخته. من خداروشکر حالم زیاد بد نیست فقط یه کم حالت تهوع دارم.اونم یه روز دارم یه روز ندارم مثل طرح زوج وفرد😁.حالت تهوع  هم روزایی که دارم از ساعت ۳ بعدازظهر شروع میشه.

گلم متوجه نشدم با خونریزی چی داشتی؟؟ 

🤦‍♀️  لک  بعد  خونریزی   یعنی  دوباره  پریود  شدم  ، این آمپول  قرص  تمام سیستم  منو ریخته   بهم  آخه چرا لعنتی ☹

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
گلم چون سرکولاژ کردی زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت اونجا کار می کنه، بگو وصل کنن با خود دک ...

دکترم مسافرته کلا این هفته نیست 😔

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
گلم چون سرکولاژ کردی زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت اونجا کار می کنه، بگو وصل کنن با خود دک ...

من این شهر که اومدم تازه زیر نظر این دکتر شدم 

تو مرکز ای وی اف من رو سرکلاژ کرد  نه بیمارستان 

همون موقع هم گفت اگه تو طول درمان جاییت درد اومد 

من بیمارستان نمیام و دکتر کشیک مسول هست 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
فعلا هر چی دوست داری بخور، بعدش ویار میاد هیچی نمی تونی بخوری

خدااززبون پاکت بشنوه.التماس دعا.میگم من نشونه ندارم چطوری مشخص میشه جنین لانه گزینی کرده.ازکی نشونه هاشروع میشه

صلوات.
سلام قربونت😍 زایمان که خوب بود خدا رو شکر، فقط من وقتی بی حس شدم، فشارم افت کرد، چند بار عق زدم حین ...

مبارک باشه عزیزم ایشالله ب سلامتی خدا نینیتو حفظ کنه❤❤❤

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
واي خاك ب سرم شد خوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چرا نخوري؟؟؟

عزیز من هرچی دلت خواست بخور والا بلا هیچ باید و نبایدی بعد انتقال نداریم. فقط چیزهای قاعده اور اونم به مقدار زیاد نباید بخوری مثل زعفرون و زرشک و اویشن. توروخدا برو دوهفته در ارامش باش ریلکس کن و از مادر بودنت لذت ببر. اینقدر نیا نت دختر خوب

سلام دوستان عزیزم من امروز پانکچر کردم و وضعیت رحم و... خوبه دوشنبه برام انتقال میدن  دعا کنید ...

ایشالله ب سلامتی ایشالله ب حق امروز ک روز امام زمانه ۱۴ روز بعد انتقالت بیای بگی مثبتتتته❤❤❤

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام عزیزم بخور و نخور خاصی نداره  من و همسرم حدود 5 ماه قبلش واسه سبک زندگی و شناخت طبعمون رف ...

ممنون عزیزم، لطف کردی جواب دادی، ما هم شروع کردیم گرمیجات خوردن، ولی برا اینکه طبعمونو بدونیم حتما باید بریم طب سنتی؟