2777
2789
عنوان

خسته شدم از دانشگاه و روزهای تکراری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
ببین باید خودت برا خودت زندگیتو جالب کنیمن شهری بودم که هوا سرد بود برعکس شهر خودم که خیلی کم برف می ...

خب برای من دقیقا برعکس

من از جای سردسیر اومدم جایی که الان تو این موقع سال اگه ضد آفتاب نزنم پوستم میسوزه خب این هوا اونقدرا برام جالب نیست لذت خاصی هم نمیتونم ازش ببرم

شهرش هم کوچیکه جای تفریحی خاصی نداره

کافه هم گاهی با بچه‌ها میرم ولی خب همش که نمیشه کافه باشی

هواش هم گرمه قدم زدن هم حال نمیده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه طوریه که هرکس توشه راضی نید و هرکس نرفته میخواد بره😅 خدایی من از کنکورم بیشتر میخونم اصلا وقت تفریح ندارم 

یا خسته هستم از فشار کلاس ها

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

هاااااا؟؟؟؟ چرااا؟؟؟؟ دندونو ول کردی بعد پرستاری چرا نمیفهممم

اروم باش عزیزم😂😂

شرایط زندگیم جوری شد که ول کنم  حالا باز میگم برم بیرون یاد بگیرم چی میگن دندون ساز فکز کنم یه جایی باز کنم باز پشیمون میشم یا میگم برم کنکور بدم باز اصلا فازم با خودم مسخص نی یه مدت هم سالن داشتم اون موقع کنکور نداده بودم😂

به پرستاری هم از بچگی علاقه داشتم دیگه اینو قبول شدم رفتم وایسنستادم باز کنکور بدم

دانشگاه طوریه که هرکس توشه راضی نید و هرکس نرفته میخواد بره😅 خدایی من از کنکورم بیشتر میخونم اصلا و ...

من بدترین سال هام  از نهم شروع شد و کنکورر  اصلا یادش میوفتم بدن درد میگیرم😂

اروم باش عزیزم😂😂شرایط زندگیم جوری شد که ول کنم حالا باز میگم برم بیرون یاد بگیرم چی میگن دندون سا ...

نمیتونم اروم باشم یعنی تو دندونپزشکیو ول کردی؟؟؟ یا نکنه منظورت پروتزه؟ من ارزومه دندون قبول شم اصلا نمیتونم درکت کنممم  حاجییی چیکار کردی تو میام خفت میکنم 

من بدترین سال هام از نهم شروع شد و کنکورر اصلا یادش میوفتم بدن درد میگیرم😂

فقط مختلته هیچ چیز خاصی نداره، سوژه شدن و سوتی دادن و اینا هم که کلا چس بازیه، من خوشم نیومد فقط درس بیشتر باید بخونم استرس کوییز  کنفرانس ضایع شدنم دارم ای خدااا 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

نمیتونم اروم باشم یعنی تو دندونپزشکیو ول کردی؟؟؟ یا نکنه منظورت پروتزه؟ من ارزومه دندون قبول شم اصلا ...

یاد مامانم میوفتم حرف که میزنی😂

اره عزیزم ولی شرایط شو نداشتم که بخونم تا ترم اول فکر کنم یادم باشه خوندم بد ول کردم چون اصلا شرایط که داشتم همراهیم نمیکرد درس بخونم 

سخت نگیر واسه خودت بخونی قبول میشی 

فقط مختلته هیچ چیز خاصی نداره، سوژه شدن و سوتی دادن و اینا هم که کلا چس بازیه، من خوشم نیومد فقط درس ...

من کنفرانس یا یه حرفی میخواستم بزنم بدنم میلرزید اصلا کلا استرسه دانشگاه 😂

یاد مامانم میوفتم حرف که میزنی😂 اره عزیزم ولی شرایط شو نداشتم که بخونم تا ترم اول فکر کنم یادم باشه ...

اقاااا جدی من تو رو ببینم خفت میکنم دختر اخه شرایط کیلو چند چجوری دلت اومد هعیی چقدر حرص خوردم برات  سال چند قبول شدی تو