2777
2789

هر روزم اینجوریه که میرم دانشگاه برمیگردم خوابگاه میرم دانشگاه برمیگردم خوابگاه

شاید دو هفته‌ای یه بار هم اگه بچه‌ها برن کافه و به منم بگن برم باهاشون

از یه طرف فشار درسی و کلاس‌ها از یه طرف فشار دوری از خانواده از اول ترم تا الان اصلا نتونستم برم خونه و تا آخر این ماه هم نمیتونم

از اینور هم مثل یه زندونی همش تو دانشگاهم دیگه حس می‌کنم تو خوابگاه پوسیدم 

دلم هیجان میخواد یکم تفریح میخواد

شهرش هم شهر کوچیکیه جای تفریحی خاصی نداره جز کافه و رستوران که اونم خب با این هزینه‌ها نمیشه همش رفت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز واسه همین روزای تکراری دلت تنگ میشه

مهم الانه که حالم باهاش خوب نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برو باشگاه کلاس زبان.یکم تنوع بده

با این همه درس و امتحان حوصله‌ی کلاس دیگه‌ای رو ندارم

چی میخونی؟ رشتتو دوس داری؟

اره رشته‌ایه که خودم میخواستم و دوسش دارم

مهندسی کامپیوتر

با این همه درس و امتحان حوصله‌ی کلاس دیگه‌ای رو ندارم

تو هم خیلی داری سخت میگیری واسه ترم اول شل کن یکم 7 ترم مونده کل انرژیت و ترم اولی خالی نکن

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
تو هم خیلی داری سخت میگیری واسه ترم اول شل کن یکم 7 ترم مونده کل انرژیت و ترم اولی خالی نکن

واا چرا آدمو مقصر جلوه میدی کار خاصی نکردم که اینا رو میگی😐

وای منم 

صبح پنج بیدار میشم. سرکلاس همش استرس، درسارم که خودم باید بخونم استادا دکور تشریف دارن

روزا تکراری

تا ۱۸ که همش تو درس و کتاب و مدرسه بودم الان دانشگاه نمیدونم کی میخوام از زندگی لذت ببرم

جوری که وقتی یکی از درس و دانشگاه سوال میپرسه دلم میخواد با دندونام تیکه پارش کنم

واا چرا آدمو مقصر جلوه میدی کار خاصی نکردم که اینا رو میگی😐

چه مقصری داریم دوستانه حرف میزنیم😐

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
دولتی هستی؟سخته؟ به نظرت آینده داره؟ یعنی درباره اینده و بازار کارش اطلاعی داری؟

اره دولتی‌ام

دیگه ریاضیات زیاد داره اگه ریاضیت ضعیف باشه برات سخت میشه

بازارکارش هم ظاهرا خوبه حالا من که فعلا وارد بازارکار نشدم

وای منم صبح پنج بیدار میشم. سرکلاس همش استرس، درسارم که خودم باید بخونم استادا دکور تشریف دارنروزا ت ...

ما استادهامون اینجوری نیستن یعنی بعضیاشون خوب درس میدن

بعضیا هم نه زیاد ولی درکل اینجوری نیستن که هیچکاری نکنن

اما نمیدونم من حوصلم سر رفته از این روزها

اره دولتی‌امدیگه ریاضیات زیاد داره اگه ریاضیت ضعیف باشه برات سخت میشهبازارکارش هم ظاهرا خوبه حالا من ...

ببین باید خودت برا خودت زندگیتو جالب کنی

من شهری بودم که هوا سرد بود برعکس شهر خودم که خیلی کم برف میومد اونجا همش برف بود

و من واقعاااا لذت میبردم از تماشای برف و تجربه جدید

عصرا میرفتم تو سرما تو محوطه خوابگاه هات چاکلت میگرفتم مینشستم برا خودم از آزادی و تنها بودنم با آهنگ یا ویدیو یوتیوب لذت میبردم

اگه تایم داشتم میرفتم تو شهر یکم پیاده روی یا کافه ای چیزی

اره اگه خودت تلاش نکنی تا از این دوره زندگیت لذت ببری واقعا اذیت میسی