2777
2789
عنوان

امروز رفتم بازار

341 بازدید | 55 پست

من ۱۵ سالمه تو شهرمون پنجشنبه ها بازار برگزار میشه صبح ساعت ۸ همینجوری رفتم بازار بعد چند تا دختر ۷ .۸ ساله نشسته بودن تو اینستا میگشتن میگفتن وای من عاشق این اهنگ من فقط رد شده یک لحظه نگاهش کردم هستم یعنی واقعا از بچگیم خجالت کشیدم من همسن اینا بودم یک گوشی نوکیا داشتم به همه پز میدادم که من نوکیا دارم یه بازی مار داشت غذا می‌خورد دراز میشد افتخار میکردم که تو اون بازی مار رکورد زدم هی یادش بخیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خجالت نداره. من تو نسلی بودم که بچگی کردیم. آتاری ساعتی کرایه میکردیم بازی میکردیم. خودمون میرفتیم مغازه دسته جمعی با بقیه بچه های محل کیک و بستنی میخریدیم. تو کوچه خاله بازی می‌کردیم. ما بچگی کردیم بچه های الان اصلا این چیزا رو درک نمی‌کنن که

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خب میگم اون قدر وایرال نبود خود بزرگترها هم زیاد نداشتن‌ کلا تا قبل کرونا اون قدر ملت استفاده نمیکرد ...

من که قبل و بعد کرونا برام مفهومی نداشت هنوزم نداره

اینقدددددددر بدم از این برنامه میاد😂😂😂

خب میگم اون قدر وایرال نبود خود بزرگترها هم زیاد نداشتن‌ کلا تا قبل کرونا اون قدر ملت استفاده نمیکرد ...

همین دیگه از ۱۴۰۰ به بعد گوشی خیلی زیاد شد از کرونا به بعد همه چی عوض شد قبل اون داشتیم زندگی می‌کردیم یهو همه چی بد شد 

من که قبل و بعد کرونا برام مفهومی نداشت هنوزم ندارهاینقدددددددر بدم از این برنامه میاد😂😂😂

منم هنوز نصب نکردم یه بار نصب کردم خیلی مزخرف بود سال ۱۴۰۱ بعد از اون دیگه نصب نکردم 

خجالت نداره. من تو نسلی بودم که بچگی کردیم. آتاری ساعتی کرایه میکردیم بازی میکردیم. خودمون میرفتیم م ...

اره یه گوشی دستشون گرفتن صب تا شب شب تا صبح سرشون تو همون اینستای لعنتی داداش خودم ۹ سالشه سرشو از گوشی درنمیاره واقعا چی شد