2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گرامی  من تازه امروز امپولارو واسه ای پی اف شروع کردم الان نمیتونم بخوابم انقدر پا ...

سلام عزیزم منم امروز سومی رو میزنم.برای اولین بار میکرو میکنم

من بعد دوساعت علایمش شروع شد.حالت تعوع سرگیجه بی حالی و عصبی هم شدم.سعی کن رژیم پرپروتئین داشته باشی.آب هم زیاد بخور تا عوارضش کمتر بشه و دفع بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبين؟؟؟براي اين كه شيرم زياد شه چيكاركنم؟صبح تا غروب شيردارم ديگه ندارم اصلا

عزیزم سینت و گرفت؟

من خواهرم فکر کنم عرق رازیانه میخورد و مایع جات زیاد 💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چون واقعا نیازی نیست، وقتی ما تمام ویتامین ها رو با تغذیه خوب داریم دریافت می کنیم کافیه نمی دونم گ ...

زینب جون میشه هم فمبیون وهم فولیکوباهم استفاده کردبنظرت؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
@مرجان_و_لوبیاش       عزیزم روزهای پایانی بارداری رو سپری میکنی خیلی التماس دع ...

ممنونم به خاطر دعای نابت💜

عزیزم شک نکن هرروزه دعاتون میکنم... دعا میکنم این حس شیرین نصیب تک تک دوستان عزیزم بشه🍀🍃

الهی مادرشدن همتون رو ببینم🍀😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره عزیزم مال من الانم ادم و به شک میندازه😁😁

مررررسي عزيزم دلم 😍😍❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم منو آندومتریوز دارم و کیست آندومتریوما 4 سانتی تو تخمدان چپ ان شاالله واسه شما هم معجزه بشه ...

ممنونم.انشاءالله نی نی شما هم سالم بیاد بغلتون .نه من یه درد کم داشتم رفتم سونو اولین با اونجا فهمیدم ۴سال پیش

مرسی عزیزم از دلگرمیت.خدا نی نی ت رو سالم به بغلت برسونه.بله جنین بلاست بود برای من

قربونت بشم انشاالله مامان شدي 

فردا ميتوني بري آز 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من فیمیبیون دارم ، دکتر طرازی گفت دیگه اسید بولیک نمیخواد، خودش داره.

فپیبیون دو برا من پرسیدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود