2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم منم روز ۶ هستم شما علائم داری بار چندمت مشکلت چی

من بار اولمه .. یکم تنبلی داشتم مشکل حادی نداشتم 😥.. والا دو سه روز بعد انتقال حالت پری رو داشتم .. گاهی زیردلم تیرمیکشه .. کمردرد هم داشتم .. اون روز بدنمم خیلی داغ میکرد از داخل  .. ولی امروز انگار کمردردم کمتر شده .. سینمم کمی حساسه ... دوستم میگفت نشونه خوبیه از بارداری یا لانه گزینیه .. امروز ک کمتر شدع کمردردم همش استرس گرفتم میگم نکنه باردار نباشم 😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مشکلت چی بود؟؟ علائمی داری؟

عزیزم خیلیها اینجا بدون علائم باردار شدن انشالله شما هم بارداری من بار سومم هست ضعیف بودن اسپرم خودم مشکل ندارم منم زیر دلم از روز اول تیر میکش مخصوصا وقتی دراز میکشم و گاهی لرز میکنم 

عزیزم خیلیها اینجا بدون علائم باردار شدن انشالله شما هم بارداری من بار سومم هست ضعیف بودن اسپرم خودم ...

والا نمیدونم امروز اصلا روحیم خوب نی ..😭.. ایشالا ک دوتامونم نی نی دار بشیم این ماه ب حق علی

گلم تا اونجا که یادمه ویتاگنوس پروژسترون داره و برای اونهایی که آندومتریوز دارن یا قبل و بعد از یائس ...

اره رازیانه و اینا برای پرولاکتین هم خوب نی. درسته حرفت مرسی عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام زینب جون ، دیروز که سونو شدم ضخامتم ۶/۲ بود روزی چهارتا استرادیول مصرف میکردم دکترم گفت اگه میتونی روزی شش تا استفاده کن ،، از دیشب که دوزشو زیاد کردم خیلللی حالم بده یهو حالت تهوع میگیرم و عرق سرد میشه تموم بدنم ، الانم ازصبح نگم برات چ حالی دارم یهو بالا اوردم و تمام بدنم درد میگیره ،، چیکار کنم؟؟ بنظرت همون چهارتا رو بخورم؟؟ 

ضمنا ظاهرا من بدنم به استرادیول جواب نمیده چون حالت عادی ضخامتم بالای هفته اما هرباری که واسه انتقالم استرادیول خوردم ضخامتم رشد خوبی نداشت ، ولی دکترم گفت خوبه نگران نباش تا هفته دیگه بالاترم میره

@زینبی_بابا    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بله تعداد بیشتری بالغ شدن  من ذخیره م ۴صدم شده نزدیک به صفر. واقعا نتیجه میگیری  ویتامی ...

ایشالله ک شمام سریعتر ب هدفت برسی، تو چ مرحله ای هستی عزیزم؟

والا ویتامین دی من ۱۴ هست درحالی ک باید حداقل ۳۰ باشه، استرس و فکرو خیال ک اصن داغونم کرده طوری ک س شبه ساعت پنج صب میخوابم 

عکس رنگی‌رو س روز پیش گرفتم هم لوله هام سالمن هم رحمم پاپ اسمیرمم سالمه. پریودمم اوکیه ولی حجمش کم شده س روز فقط خون میاد س روز لک.

اخه بدبختی اینه شوهرمم اسپرماش تحرک آ صفره، دکتر مرکز بهش گونادتروپین داد هفته ای یکی میزنه، با فرتیل اید و ویتامین ای و دی . چون ماهی کم میخوریم دبروز امگا ۳ خریدم ک بخوریم،

س روز پیش مرکز نوبت دکتر ژنتیکو بیهوشی داشتم رفتم پیش ماما (درحالی ک تو روند کار اصن نیست ) ازمایشمو نشون دادم واسم استرادیول نوشت ک از روز ۱۹ سیکل بخورم ک ۱۲ شهریور ک پری میشم نوبت دکتر زنان دارم کیفیت تخمکام شاید تغییر کنه. امروز فردام تخمک گذاریمه از ترشحاتم فهمیدم. ماه قبل وسط سیکل سینه درد داشتم اما این ماه اصن درد ندارم نمیدونم بخاطر ویتامیناس یا بدنم قاط زده. اولش خیلی امید داشتم ولی وقتی ماماش گفت اگه تخمدانت خوب جواب نده باید تخمک اهدایی بگیری داغونم

کاش روزای سخت همه تموم بشه 

والا نمیدونم امروز اصلا روحیم خوب نی ..😭.. ایشالا ک دوتامونم نی نی دار بشیم این ماه ب حق علی

عزیزم مال هورمونهای بدنمون هست که خلق و خومون به هم میریزه من امروز رفتم یک دوش خنک ۱۰ دقیقه ای گرفتم سعی میکنم تو فکرش نباشم اگه خدا مصلحت بدون میده 

گلم تا اونجا که یادمه ویتاگنوس پروژسترون داره و برای اونهایی که آندومتریوز دارن یا قبل و بعد از یائس ...

زینب جون میگم راهی میدونی ک بشه fsh بی صاحابو پایین اورد؟ نمیدومم چیکار کنم میخوام هر چی لازمه رو انجام بدم تا ۱۲ شهریور ک برم دکتر زنان مرکز بگه اوضات خوبه😔

قربونت بشم انشاالله مامان شدي  فردا ميتوني بري آز 🌺

لیانا جان از صفحه های خیلی قبلتر دیده بودم منتظری برای روز آزمایش. عزیزم مبارکت باشه ایشالله خدا نینیتو حفظ کنه البته ب احتمال زیاد نینیاتو

سلام..عیدتون مبارک. دوستان کسی میدونه شنبه کدوم دکترا تو ابن سینا هستن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستان 

من زمستان ای وی اف کردم منفی شد  ولی   خیلی غیرمنتظره باردار شدم و الان ده هفته ام 

خواستم بگم که هیچ وقت ازلطف خدا ناامید نشید ...

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام دوستان  من زمستان ای وی اف کردم منفی شد  ولی   خیلی غیرمنتظره باردار شدم و الان ...

عزیزم.خداروشکر..مبارکت😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  من زمستان ای وی اف کردم منفی شد  ولی   خیلی غیرمنتظره باردار شدم و الان ...

ایشالله ب سلامتی. مشکلتون چی بود عزیز؟