2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ااآ یعنی منم کیست زدم باید برم دکتر ؟یا اینکه خودش رفع میشه ؟زینبی جون البته من این ماه بی سابقه سرد ...

نه گلم نمی گم کیست زدی میگم برو بررسی کن خیالت راحت شه حالا اگر کیست هم بود قرص میده

البته سردی واقعا اثر داره

منم ماه هایی که رعایت می کردم خیلی خونریزی طبیعی بود

ولی اون ماه که کیست داشتم اثرات پانکچر بود به سردی و گرمی ربطی نداشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها تو رو خدا بخونید سوالمو من امروز روز نهم پریودم رفتم سونو برای تعیین تعداد تخمک برای م ...

پریا جون دکتر من هم نصر هست میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ؟ منم تو ای وی اف هستم

خانمی چند سوالتون هست؟ چون 6 ماه اقدام واسه سنین پایین ناباروری حساب نمیشه خیلی از خانواده ها که طب ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ممنون

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

سلام دوستان گرامی 

من تازه امروز امپولارو واسه ای پی اف شروع کردم الان نمیتونم بخوابم انقدر پاهام داغه این امپولا گرمی هستن؟تازه امروز اولی رو زدم 

دوستان عزیز ممکنه راهنمایی بفرمایید به لحاظ تغذیه چه غذاهایی قبل از پانکچر و بعد از انتقال استفاده کنم ؟ممنونم از همتون 

@زینبی_بابا   عزیز و یچه هایی ک میدونین

قرص یا قطره ویتاگنوس باعث افزایش fsh میشه یا کاهش؟

ی جا خونوم یکی اینو خورده پایین اومده اما دکترش گفته ویتاگنوس بالا میبره. هرجا یچی نوشته

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اخه رویان فردا تعطیله .میشه ی دفعه پنج شنبه برم رویان  اگه گفت سونو بگم کی سونو انجام میدم ؟&n ...

واي قاصدك جون از توي پستها متوجه شدم معجزه خدا شامل حالت شده ، قشنگ يادمه ماه پيش كه منفي شده بودي چه قدر ناراحت بودي . خدا خيلي مهربون تر از حد تصور ما هست .

خيلي خيلي مباركت باشه عزيزم ، ان شا الله به سلامت ني ني نازت رو در آغوش بگيري .

سلام عزیزان انشالا روزی همه کسای باشه که منتظر جواب مثبتمثبت انشالا  که به امید  خدا حضرت ...

مبارکت باشه خواهر عجب عیدیه توپی گرفتی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه های گلم سلام  

عیدهمگی تون مبارک  

.ان شاالله هممون حاجت روامیشیم به حق ولایت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام.  

یه درخواست داشتم ازهمگی دوستان و اون اینه که جای خالی مدیرتاپیک واقعا قابل لمسه،علی رغم بزرگواری دوستانی   که وقت میگذارند وجواب سوالات عزیزان ر میدن.

میخواستم تقاضا کنم هر کدوم از دوستان که به این پست بنده می رسند ،برای برطرف شدن مشکل آنا جون شده یک صلوات( هرچقدردرتوانتون هست)بفرستن تا بازهم آناجون بافراغ خاطر توتاپیک حضور داشته باشند.

ان شاالله به حق این شب عزیز،شب ولایت حضرت امیر،مشکلات هممون برطرف شه،«خصوصا مشکلات آنا.»الهی آمین

اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن ک ساعت۲/۵آماده میشه ساعت۲/۵زنگ زدم آزمایشگاه گفت ک آزم ...

مبارکت باشه عزیزم الهی صحیح و سلامت بیاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....