2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میدونم عزیزم، میگم جای جفت نسبت به سونو قبلی که بهت گفتن جفتت جلویه، تغییر کرده، چون الآن جاش خوبه&n ...

آخه تو همین سونو گفتن جفتم پایینه تو سونو های قبلی شرایط جفت مشخص نبود

خدا جونم شکرت...
من ١٥ عزيزم 

عزیزم شما قطعا ضخامتتون خوب بوده خوشبختانه ، من قرار بود نوزدهم سیکل انتقال بدم گفت بزار ۲۳ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما قطعا ضخامتتون خوب بوده خوشبختانه ، من قرار بود نوزدهم سیکل انتقال بدم گفت بزار ۲۳ 

من خيليا رو ديدم كه حتي ٢٤سيكل انتقال دادن و مامان شدن 

به اون ضخامت بستگي داره 

ايشاالله ضخامتت عالي بشه و مامان بشي مواظب خودت باش  انتقال دادي هروز واسشون آيت اكرسي بخون 🌹🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم ...

وای قاصدک جون عزیزم مبارکت باشه.عیدیت و گرفتی الحمدلله💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خدا رو شکررررررر 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️ ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت و بارداری و زایمان را ...

قربونت عزبزن تشکر انشالا روزی همه کسای باشه که منتظر چنین روزی هستن

الهی امین .از خدا میخوام به حرمت این شب عزیز جواب همه منتظرا رو  به زودی زود بده🤲

مبارکت باشه عزیزم ایشالله ک ب سلامتی ب زایمانت برسی، شما مشکلت چی بود؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
دختراااا شماهایی که هایپر شدین ورمم کردین؟؟ ورمتون خوب شد؟؟ چقد بعد؟؟؟ من سه سایز ورم کردم😪😭😭 یعن ...

من 8 کیلو اضافه کردم.تخلیه آسیت شدم و سه روز بستری شدم حدود 15 تا سرم الموبین زدم.تمام بدنم حتی ریه هام پر اب شده بود.یک ماه نشیته میخوابیدم به خاطر ریه هام.و تمام یک ماه تنها چیزی که میتونستم بخورم فقط و فقط دوغ بود..حتما پیگیری کن خودش که خوب نمیشه باید دارو بگیری خطر ناکه .و هپارین هم داشتم این ورمی که داری ممکنه باعث لخته شدن خون بشه توی بدنت

سلام دوستان شما تو بارداری ویتامین دی خوردین؟دکتر من برام ننوشته ازمایششو چرا من کمبودشو داشتم قبل از  بارداری دارو می خوردم امپولم زدم قبلا خیلی قبل البته 

مریض های دکتر طرازی از کی ویتامین دی چک کرد دکتر براتون قرصشو خوردین

سلام..زینب جان میگم شما فمبیون ۱ خوردی؟؟😍🤔رویان چرا میگه اسیدفولیک کافیه؟؟میخاستم بخورم.اشکال ندار ...

چون واقعا نیازی نیست، وقتی ما تمام ویتامین ها رو با تغذیه خوب داریم دریافت می کنیم کافیه

نمی دونم گاهی هم سلیقه ایی هست

ولی فولیک اسید اثبات شده حتما باید مصرف بشه

به این دوستمون که طبیعی باردار شده واسه این گفتم فمیبیون چون هیچی رعایت نکرده بود و خدا واسش معجزه کرده گفتم

هر چند میزان فولیک اسید عادی 1mg هست ولی تو فمیبیون 400میکروگرم میشه که کمتر هست ولی ویتامین های دیگه داره 

باز از دکترت بپرس

نه گلم همون فولیک عادی

ما حدود شش ماهه اقدام کردیم واسه بارداری ولی نشد خودم کمی تنبلی دارم ولی مشکل اصلی شوهرمه که تازه یک ...

خانمی چند سوالتون هست؟ چون 6 ماه اقدام واسه سنین پایین ناباروری حساب نمیشه

خیلی از خانواده ها که طبیعی بچه دار میشن وضعیت اسپرم اصلا خوب نیست ولی خبر ندارن

از این جهت میگم که با انجام آزمایش زودتر از موعد به آدم استرس دارد میشه که تاثیرش خیلی بده

حالا اگر سوالات ریز تر بپرسی بهتر می تونیم کمک کنیم

ایمنی و انعقادی مشکل نداشتم. هیستروسکپی هم دکتر گفت رحمت همه چیزش خوبه. دیگه نمیدونم چیکار با ...

عزیزم آز ژنتیک دادین؟ dfi چه طور؟ تا حالا پی آر پی و هچینگ جنین امتحان کردن براتون 

خیلی عالیه مشکل نداری تو اغلب موارد، هر چی رو می دونی بررسی کن گلم مطمئنم به زودی نتیجه نی گيري 

از لحاظ آندومتریوز و دردهای پریودی بررسی شدی؟