2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام به همگی من روز ۶ انتقال از همون روز اول رحم درد و زیر دلم سفت میشه مخصوصا دیشب که رفتم بخوابم درد زیر شکمم زیاد بود البته من دیروز مهمون داشتم و تقریبا عملا ۳ روز استراحت داشتم بعدش دیگه خیلی استراحت نداشتم اشپزی و ظرف شستن را داشتم

دوستان من قندم توی اولین آز بارداری ۹۸ بود.

دکتر غدد ک برای تیروئید رفتم گفت که نون و ماکارونی سیب زمینی و .... کم بخور.

ولی خیلی سخته.

پس چی بخورم؟

غذاهای نونی بیشتر میلمه.

شماها چیا میخورین صبحونه و شام مخصوصا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم منم هیچ علامتی ندارم هر از گاهی پادرد و کمر درد دارم حال نی نی خوبه خیالت راحت این ...

ممنوون عزيزم از راهنماييت اره خيلي مواظبم 

فقط شما سينه درد تون از كي شروع شد من هيچي ندارم گاهي اوقات يه تير كوچك ميكشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی من روز ۶ انتقال از همون روز اول رحم درد و زیر دلم سفت میشه مخصوصا دیشب که رفتم بخوابم د ...

عزيزم اون ٣روز اول مهمه كه شما استراحت كردين انشاالله مامان شدي تازه زينب جون از فردا انتقال سر كارم هم ميرفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان من قندم توی اولین آز بارداری ۹۸ بود. دکتر غدد ک برای تیروئید رفتم گفت که نون و ماکارونی سیب ...

مرجان جون من قندم ۳ماه قبل از انتقال ۱۰۰بود که همون از قبل از انتقال دکترم بهم متفورمین داد هنوزم دارم میخورم با اینکه ازمایش بعد بارداریم قندم ۷۵بود سعی کن سبزیجات زیاد بخوری تاس کباب و انواع خوراک میتونی بخوری مثل خوراک لوبیا سبز و خوراک نخود فرنگی،بادمجون شکم پر و...

خدا جونم شکرت...
ممنوون عزيزم از راهنماييت اره خيلي مواظبم  فقط شما سينه درد تون از كي شروع شد من هيچي ندارم گا ...

میگم لیانا جان، شما هنوز دنبال علائمی؟؟ به بقیه میگی دنبال علائم نباشید و اینجور چیزها ولی بازم داری میپرسی که فلان علامت رو ندارم و از کی شروع میشه 

من جای شما بودم فقط لذت میبردم از این دلخوشی، نه اینکه دنبال تهوع و سینه درد و تیر کشیدن پا باشم 

بی خیال این چیزها شو 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنوون عزيزم از راهنماييت اره خيلي مواظبم  فقط شما سينه درد تون از كي شروع شد من هيچي ندارم گا ...

عزیزم اصلا به اینا توجهی نکن یادم نیست دقیق از کی شروع شد الان که اصلا درد ندارم فقط نوک سینهام حساس شدن هرکس علائمش فرق میکنه ان شاءالله به سلامت این دوران و بگذرونی

خدا جونم شکرت...
شما اندومتریوز دارین با میکرو باردار شدین؟ آخه منم آندومتریوزی ام    

آره گلم منو آندومتریوز دارم و کیست آندومتریوما 4 سانتی تو تخمدان چپ

ان شاالله واسه شما هم معجزه بشه، چه جور متوجه آندو شدین؟ تومور مارکر ها رو آز دادین؟ 

گلم فاکتور آزواسپرمی هست یه ژن که وجود نقص در اون باعث آزواسپرمی غیر انسدادی میشه و یه سری زیر مجمو ...

ممنون زینب جون میگم همراه کاریوتایپ AZF هم بررسی کردند من عکسشو براتون بفرستم میتونین ببینین که مشکل همسرم انسدادی هست یا غیر انسدادی ؟؟؟ 

خداجونم شکرت       
سلام‌ عزیز دلم قربونت برم خداروشکر الان بهترم😊 خیلی خیلی ممنون از دعای قشنگت🌻 خدا دکتر سونوگرافیت ...

قلبونت مامان نگین🍃 چشم چشم.. برای همه دعا میکنم💜💛🌼🍀 ان شاءالله همه منتظرام زود حاجت روا بشن☺🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم نگران نباش مطمئن باش همه چی خیلی خوب پیش میره  به خودت استرس نده عزیزم این روزا فقط به ف ...

قربونت برم عزیزم🍀

سپردم به خود خدا🍃 ان شاءالله که مث همیشه هوامو داره...💛💜

هر چی اوایل بارداری ویار نداشتم و همه چی میخوردم.. الان دوست ندارم.. خصوصا اونا ک برا وزن گیری خوبه😁 قربون خودم برم همیشه برعکسم😂😅😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀