2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واقعاً نمیدونم شما چجوری تحمل کردین. خدا بهتون صبر بده و معجزه براتون اتفاق بیوفته. ولی من دیگه نمی ...

خواهری وقتی خودت میگی ناامیدم پس از خدا چه انتظاری داری درمقابل این ناامیدی بهت چی بده؟ببین میدونما امروز منفی شدی و دردت خیلی بزرگه میگم از روشکم سیری این حرفا رو نمیزنم خیلیا شاهد منفی های منم بودن توی یکسال من 3بار انتقال دادم که دوبار +شدم و سقط شد تصویر جنین سقط شده هنوزم از جلوی چشمم محو نمیشه ولی بازم باید تلاش کنم .توی این زمینه هرچقدرم پول داشته باشی ولی روحیه نداشته باشی فایده نداره.توی پست ها دیدم نوشته بودید رحمم مشکلی نداره وقتی نداره بین رحم شما و رحم شخص دیگه که مثلا اجاره میخوای بکنی چه تفاوتی هست؟نمیدونم شاید کارم اشتباهه ولی من خیلی روی این مقوله ی رحم اجاره ای حساسم.خدا هرروز داره بهمون توی همین تاپیک معجزه نشون میده و ما واقعا نمیبینیم.از رحمت خدا ناامید نشو خواهری.امروز من بعد 12سال زندگی باز میگم توکل برخدا و باز تلاش میکنم میدونی شاید یکی بگه 12ساله دیگه ولی من توی این 12سال خیلی زحمت کشیدم و تلاش کردم من شنبه سقط کردم 4شنبه دکتر بودم تهران .انصاف نیست ناامید بشم در حق خدایی که به ی آزواسپرم طبیعی فرزند عطا میکنه فقط صبر میخواد و ی کم تلاش .عقب نشین خواهر .ی روزی پشیمون میشی برا امروزت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای عزیزم عید همگیتون مبارک ان شاءالله همه اونایی که در انتظار بارداری هستن هر چه زودتر معجزه خدا قسمتشون بشه اونایی هم که باردارن به سلامتی نی نی هاشونو به دنیا بیارن ❤❤

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیر بی بی زدی، باید یه هفته قبل انتقال میزدی گلم😁😁😁😁 نکن خواهرم کلا بی بی نزن عزیزم، بی ب ...

خخخخخ چکار کنم والا بیکارم😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستای عزیزم عید همگیتون مبارک ان شاءالله همه اونایی که در انتظار بارداری هستن هر چه زودتر معجز ...

سلام عزیزم عید شماهم مبارک

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشین میشه بگین تو دوهفته گذشته چه علائمی داشتین؟ منم امروز روز ۱۲ انتقالمه.پس فردا باید برم آزمایش ...

عزيزم اصلا نگران نباش من هيچ علائمي نداشتم جوري بود كه با گريه رفتم آز دادم و نااميد به فكر انتقال بعدي بودم 

ولي اصلا به اينا نيست حتي الانم علامتي ندارم بعضي اوقات عضله پاهام تير ميكشه يا زير دلم تير ميكشه البته اينا از ١٤انتقال به بعد 

اصلا استرس نداشته باشه 

جنينت بلاست بوده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

عيد همگي مبااااارك 

انشاالله همگي حاجت روا بشين 🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون دوست مهربونم.مرسی که هستید .همتون مایه دلگرمید . ❤😘😍

قاصدك  جون خيلي خيلي تبريك ميگم ني نيت زير سايه مرتضي علي باشه 😘😘😘😘

دوستان من ديروز زير دلم سفت بود انگار ولي الان ديگه هيچي نيست طبيعيه ؟

بچه ها کسی Eisen plus داره؟تو ترکیباش فولیک اسید هست همراه این بازم باید فولیک اسید بخورم یا دیگه لا ...

عزيزم الان من ١٥انتقالم هيچ علائمي ندارم البته ديروز پاهام تير ميكشيد يا زير دلم الان هيچي نيست طبيعيه ؟شما هم اينجوري بودين 

دوستان من ديروز زير دلم سفت بود انگار ولي الان ديگه هيچي نيست طبيعيه ؟

عزیزم از الان خودتو اماده کن ک یک روز علائم هست دوروز نیست..اینا کلا طبیعیه.. درکت میکنم..علائما.میرن ی دوری میزنن ومیان😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم از الان خودتو اماده کن ک یک روز علائم هست دوروز نیست..اینا کلا طبیعیه.. درکت میکنم..علائما.میر ...

واي نفس جون كجا ميرن دور ميزنن🤣🤣🤣🤣🤣

مردم از خنده دختر😂😂😂😂😂

خدا خيرت بده 😘😘

عزيزم الان من ١٥انتقالم هيچ علائمي ندارم البته ديروز پاهام تير ميكشيد يا زير دلم الان هيچي نيست طبيع ...

نگران نباش عزیزم منم هیچ علامتی ندارم هر از گاهی پادرد و کمر درد دارم حال نی نی خوبه خیالت راحت این دردا هم طبیعیه فقط اصلا بی احتیاطی نکن و به خودت فشار نیار که دور از جونت هماتوم نیاد سراغت من نمیدونستم دکترم گفت وقتی به خودت فشار میاری مویرگای رحم پاره میشه و باعثایجاد هماتوم میشه

خدا جونم شکرت...
بچه ها کسی Eisen plus داره؟تو ترکیباش فولیک اسید هست همراه این بازم باید فولیک اسید بخورم یا دیگه لا ...

من فیمیبیون دارم ، دکتر طرازی گفت دیگه اسید بولیک نمیخواد، خودش داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار