2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم من الان روز ۸ پریودم هست هنوز رگه های خون تو ترشحاتم هست اخه هیچ وقت لکه بینی نداشتم  ام ...

بله عزیزم طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نکنید تو رو خدا این چه کاریه  اولا تخم مرغ نطفه دار سرشار از میکروبِ  بعد ۷روز کوکو تو ی ...

والا چی بگم؟

من اصلا موافق درمانهای سر خودی نیستم....

اونم انقدر بی حساب و کتاب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

شب همگی بخیر😍😍😍

مرسی از بچه هایی که توضیح دادید در مورد استرایدول 

من چون انتقالم فرش بوده احتیاجی نبوده 

خدا به دکتر تهرانی و دکتر صالحپور رحم کرد میخواستم انتقام  همه نی نی های نداشتمو از اونا بگیرم گفتم چرا به من ندادن 🤣😂😁

راستی من سویق درست کردم از فردا صبح ناشتا میخوام باشیر یا عسل یا خرما بخورم پیشنهاد میکنم چه اقدامیها چه باردارها بخورن خیلی مقویه 

آنا جون كدوم دوستمون براش مشكل پيش اومده  من نتونستم پستش رو ببينم

متوجه نشدم....

عزیزم من پست قبلیم یادم نیست.....

چه برسه به پستهای قبلم....

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد...

ندا آمد بر در خانه ام بیا، آنقدر بر در بکوب تا در به رویت وا کنم...

وقتی بر در خانه اش رسیدم

هر چه گشتم در بسته ای ندیدم!!

هر چه بود باز بود...

گفتم: خدایا بر کدامین در بکوبم؟؟؟؟

ندا آمد: این را گفتم که بیایی...

وگرنه من هیچوقت درهای رحمتم را به روی تو نبسته بودم!

کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...

"مهربان خدایم دوستت دارم"ُ🌿🌹

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اناجون ممنونم از پيامات،، دعاگو هستم، ممكنه كمكم كني بگي از چ نظرهايي مثل يندفعه نباشم؟؟ فكري منظورت ...

عزیزم از نظر فکری و روحی و استرس و تنشی که تمام وجودتو گرفته بود.....

به خدا با این همه انرژی منفی که صداش میکردی + شدن تقریبا غیر ممکن شده بود.....

ممنونم، اناجون منظورم از كوتاه تر بدون ال دي بود، راستش ما خانوادگي به خيلي تركيبات شيميايي حسّاسيت ...

خوب شرایطتون رو بگو مطمئنا باید در نظرش بگیره.....

چه جوري تقويت شه؟ دارو؟

مکمل دارویی، تغذیه مناسب و پرپروتئین،.....

آنا جون سلام خواهر برای جنین بلاست روز چندم میتونم بی بی بزنم؟؟ و من امشب یه آمپول هاش سی جی دارم ...

عزیزم سوالتو ندید میگیرم.....

شما مرکز ابن سینا میرید ؟ منم اونجا پرونده دارم اسم دکترتون و میتونم بدونم ؟

اسم دکتر همسرمم دکتر ناصر امیرجنتی بودش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم الان همینجوره ...یه دلم میگه اون هاش سی جیه امشبی رو نزنم..آخه کاربردش چیه

بزن عزیزم....

شانستو بالا میبره....