2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انشالله خوبه اما کاش همچین ریسکی نکنی.....

دبگه پناه بر خدا😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آنا جون سلام خواهر برای جنین بلاست روز چندم میتونم بی بی بزنم؟؟ و من امشب یه آمپول هاش سی جی دارم ...

ماهرخ من فرداي انتقال كه زوز اولم بود يه نصفه هاش سي جي داشتم ، سه روز بعدش كه روز چهارمم بود يه نصفه هاش سي جي ديگه

روز هفتم بي بي زدم منفي بود اثرش رفته بود

در حد كور شدن يا توهم يه چيزايي به عنوان هاله ميديدم ولي اثرش رفته بود ديگه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوب هستین؟من تازه عضو شدم نمیدونم چطوری باید پست بذارم اینجا

کادر پایین هر سوالی داری بنویس ارسال کن....

یا پست هر کدوم از دوستان رو خواستی ریپلای کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماهرخ من فرداي انتقال كه زوز اولم بود يه نصفه هاش سي جي داشتم ، سه روز بعدش كه روز چهارمم بود يه نصف ...

منم الان همینجوره ...یه دلم میگه اون هاش سی جیه امشبی رو نزنم..آخه کاربردش چیه

تو سرخود شدي چرا انقدر؟ 

نصفه ميزني يا كامل

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

روز چند و چند بهت داده

میشه منو راهنمایی کنین لطفا

عزیزم تهرانی؟

خوب دوستان مراکز مختلف میرن.....

بازم بذار دوستان آزواسپرمی بهتر میتونن راهنماییت کنن چون همسرت بیوپسی هم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها میشه لطفا به سوالم جواب بدید  من دو روزه امپول سینال پن و HMG شروع کردم برای پانکچ ...

من توصیه نمیکنم.....

فقط به داروهات اکتفا کنی شاید بهتر باشه....

آب زیاد بخور.....

پیاده روی سبک خوبه......

گوشت و مرغ و ماهی و پروتین و چهارمغز و.....

هي خواهر جواب ازمايشم شد ٢/٢ اگه مثبت بود حتما بي بي نشون ميداد

متاسفم عزیزم.....

انشالله به زودی واست جبران میشه......

کامل😂😂😂سرخود شدم؟؟ خونه بابامم دق کردم بخدا حالم نا خوشه.تو فکرم که هستم مامانم جیغ میزنه سرم که ...

اره خيلي كتك ميخواي

امپولتو بزن ببينم

اره بابا منم بدم مياد از اين روزا نميگذره كه

سلام عزيزم  حالت خوبه  نينيا خوبن 😍😘

سلام گلم.ممنون.خداروشکر فعلا همه چی خوبه.نی نی شما چطوره؟جنسیتش مشخص شده؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید