2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آنا جون اگهMTHERمثبت باشه چی میشه داروش چیه

والا فکر کنم ب۶ و ۱۲ و فولیک....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جان امکانش هست هم خراش بدیم هم پی ارپی بشم

نمیدونم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا فکر کنم ب۶ و ۱۲ و فولیک....

آناجون به نظرت من باز ب6 و ب12 و اسپرین و پردنیزولون رو بخورم؟من همشو قطع کردم از حرصم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکترم احتمالا بگه آمینو . به نظرشما سل فری بدم؟

اگه آمینو انجامش قطعیه خوب سلفری دیگه نیاز نیست.....

عزیزم امکان داره کسی یک تخمدانش سالم باشه و یک تخمدانش پی سی او باشه؟؟؟

نمیدونم عزیزم....

به همه میدن اسنرادیول رو؟ پس چرا به من نداد نکنه به حاطر اونه که نگرفت 

نه به همه نمیدن به نیاز بدن مرتبطه....

***********سلام دوستان عزیز من ماه پیش رفتم دکتر روز سوم پریودیم .دکتر سونو کرد گفت ضخامتت برای روز سوم زیاده وبهم دوتا امپول میکرولین داد.امپول میکرولین ضخامتو کم میکنه یا زیاد؟واینکه چند روز بعد از امپول دوم انتقال میده؟

دوستان به نظرتون برای کسی که سیکل هاش ۳۴ با ۳۵ روزه هستش و تخمک گذاریش روز ۱۹ یا ۲۰ سیکل روز ۱۱ ضخام ...

آزی جون  بدون دارو ضخامتت خوب بوده ،به دکتر گفتی که پریهات ۳۵ روزه س 

عزیزم فکرکنم به کسایی که انتقال فرش دارن نمیدن.اخه این قرص برای قبل از انتقاله.مثلا من چون باید فریز ...

عزیرم من برا هر سه انتقالم که فرش بود استرادیول داشتم....

عزیزم فقط برای کسایی که جنین فریز دارن استرادیول تجویز میشه،البته یه نوع سیکل هم هست که بدون استرادی ...

نه عزیزم من سر هر سه سیکلم که فرش بود داشتم.....