2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان برا سلفري آزمايشگاه دنا بهتره يا نور ؟؟   الان ميخوام مطمعن بشم كدوم بهتره ك انجام بدم ...

والا من نیلو انجام دادم که خودش ایران انجام میده....

۱۴۹۰ شده بود هزینش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان به نظرتون برای کسی که سیکل هاش ۳۴ با ۳۵ روزه هستش و تخمک گذاریش روز ۱۹ یا ۲۰ سیکل روز ۱۱ ضخام ...

جواب سوالتو نمیدونم ولی واسه دکترت آرزوی شفای عاجل دارم که انقدر بی درکه.....

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما ابن سینا تحت درمان بودین؟راضی بودین؟

والا من یه بار ابن سینا بودم منفی که شدم رفتم مطب ط ر ا ز ی و از اونجا درمانمو دنبال کردم....

والا من کلا از کار گروهی خوشم نمیومد مطب رو ترجیح دادم، بستگی به روحیه و سلیقه افراد داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک_ آنا  میشه بگید واسه اینکه کاشت جواب بده از لحاظ تغذیه باید چیکاد کنیم من یکمم رحمم سرده ...

عزیزم تغذیه مناسب طبع....

شما اگه رحمت سرده درمانش کن....

اگه طبعتم سرده اصلاحش کن.....

من طبع و رحمم سرد بود کلا تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم....

موقع پریودی خودمو نشستم حموم نرفتم.....

آب ولرم میخوردم....

بعد حموم و نزدیکی آب نخوردم....

جوراب و شال کمر پشم پوشیدم.....

واییییی خدا خیرت بده من الان هفته ۹ام امیدوارم زودتر تموم بشه داغون شدم بی تشت‌هایی شدید دارم و حالت ...

اصلا نگران نباش نهايت تا ٢ هفته سخت بهت مى گذره

ان شاءالله اين دو هفته هم زودى مى گذره و بعدش راحت مى شى عزيزم🙏🏼🌸💕

الهی خیر ببینی که این تاپیک رو زدی  حدااقل از تجربه بقیه میشه استفاده کرد 😍

فدات عزیزم....

اینجا با حضور شما دوستان این همه سال دووم آورده....

سلام بچه ها من یه سوال خیلی مهم دارم اونایی که جنین  انتقال دادید به شما قرص استرادول دادن ؟ من ...

عزيزم منم هيچ قرصى قبل انتقال جنين فريزم نداشتم نگران نباش حتما دكترت با سونو از وضعيت رحمت باخبره كه لازم ندونسته بهت بده💕🌸

من همسرم مورفولوژی نرمالش کمه ربطی به این آزمایش دی ان ای اسپرم داره ک بررسی شه؟چون دکترش ن دارو داد ...

خوب مورفوی نرمال کم باشه ریسک شکست دی ان ای بالا هم بیشتره....

چک بشه بهتره.....

جواب سوالتو نمیدونم ولی واسه دکترت آرزوی شفای عاجل دارم که انقدر بی درکه.....

به خدا از صبح تا حالا گیجم نمیدونم چیکار کنم اصلا قیافه اش میاد جلو چشمم با اون ژستی که گفت زیاد جالب نیست همه ی انگیزه ام برای شروع یه سیکل خوب رو خراب کرد. 

ممنونم آنا جان انشاالله فرزندانت هميشه سلامت باشند براي درمان اندومتريوز چيكار كرديد؟

با دکتر خ ز ع ل ی لاپراسکوپی انجام دادم.....

تورک-آنا جونم خیلی ممنونم بابت وقتی که برامون میذاری من امروز روز 12 انتقالم هست فقط علائم پریودی د ...

بله کاملا طبیعیه....

مرسی آنا جون،منظورم همین خواستم ببینم کسی بوده با این ذخیره فرش انتقال بده؟اگه فریز باشه انتقال سه م ...

دمت گرم مامان قدررررررر....

دوستان به نظرتون برای کسی که سیکل هاش ۳۴ با ۳۵ روزه هستش و تخمک گذاریش روز ۱۹ یا ۲۰ سیکل روز ۱۱ ضخام ...

عزيزدلم من سيكلم نچرال بود و هر دفعه دو تا فوليكول سايز ١٨ تا ٢١ يكى تخمدان راست و يكى چپ داشتم كه بهم آمپول آزاد سازى فوليكول مى دادن و تعيين مى كردن كه دقيقا كى بايد آمپولو بزنم و ضخامت آندومترم هم هر بار حداقل تو سونو ٩ تا ١٠ بود

اينا رو كه مى گم همش روز ١٢ ام پريودم بود كه سونو مى شدم و هر دو بار روز ١٩ ام سيكلم انتقال برام دادن