2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها طلسم برای مادر شوهر هم مینویسین؟ 😂😂😂😂

عزیزم مادرشوهرا آنتی طلسمن 😂😂😂 فایده‌نداره خواهرم.من اگه‌بلد‌ بودم برا خودم کاری میکردم :))

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رها جون محلم نذاشت . شما برام بگیر ببینم چی میشه?😂😂😂

بفرما‌گلم.به نیتت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم رها جون محلم نذاشت . شما برام بگیر ببینم چی میشه?😂😂😂

پسر است تبریک میگویم 😂😂

اگه جنسیتا درست بود پولمو میدیناا😑😂😂

دیگه شلوغش نکنیم بقیه اذیت نشن😆🙈ولی واسه بیکاری خوبه.دانلودش کنین سرگرم میشین

بچه ها من خیلی تشنمه  فردا هم عملمه  میتونم آب بخورم؟

عزیزم مگه آب هم نباید بخوریم؟!نمیدونم فداتشم.بچه هایی که عمل داشتن بهتر‌میدونن

ان شاالله خبر مامان شدنتو بدی

وووییی مادر به قربونت بره . سالم باشه برای من فرقی نمی کنه فقط پدرش دختر می خواد 

اره دیدی اقایون عاشق دخترن😂ان شاالله سالم باشه.دختر پسرش فرقی ندااره.اول سلامتیش😘

مرسی خاکستری جون التماس دعا

فردا انتقال داری گلم؟

فداتشم.محتاجیم به دعا

اره دیدی اقایون عاشق دخترن😂ان شاالله سالم باشه.دختر پسرش فرقی ندااره.اول سلامتیش😘

البته برای ما بامید خدا اول لانه گزینی کنه بعد از دوهفته آز مثبت بشه بعد ساک حاملگی و قلب تشکیل بشه و بعد .... بامید خدا برای همگی خداوند بچه های صحیح و سالم بهمون بده

خدا با ما است ❤❤