2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام . من روز 13انتقالم امروز عصری .باز دردهای خیلی شدید پریودی گرفتم . رفتم باز لک دیدم این بار ...

ايشالا كه خيره كي بايد ازمايش بدي؟ زودتر از نگراني دربياي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونوی بعد از روز سه پریود کی میشه؟

بستگي داره عزيزم روز ٦-٧ يبار ديگه داري و يبار تقريبا ٩-١٠ پري اگه خوب باشي ميري براي پانكچر شايدم يبار ديگه باز نياز باشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آخی چقدر دقیق حساب میکنی، من ماه دیگه میرم تو سیکل ایشالا، همش میگم خدایا اینا که دو یا سه بار انتقا ...

من لحظه به لحظه دارم حساب میکنم مثل این زندانیا که منتظر ازادیشونن،منم بار اولمه اصلا هم طاقت منفی شدن ندارم بخدااااا،خدا خودش بهم رحم کنه ،وقتی میبینم خیلیا چند بار منفی شدن استرس میگیرم

عزیزم بهتر بود وقتی فریز داری کاریوتایپ ندین اما ایشالله کاریوتایپتون خوب میشه و خیالت راحت..... خد ...

انا جون چرا نبايد ميرفتم ايا مشكلي پيش مياد الان كه جنين فريز دارم؟ اخه از بس دلهره داشتم طاقت نياوردم خودم به دكترم گفتم بنويسه

🤣🤣🤣 فک کردم شوهر من فقط اینو میگه نگو همه همینن

مال توام!!!😁😁😫🤨

عه پس اونه ،یه دختره بار دومش بود به اون زدن ولی به من نزدن😢

امان ازین دکترا، چون ماها بار اولمونه، باهامون کاری ندارن، حتما میخوان آدم چند بار منفی بشه بعد براش یه کاری انجام بدن

عزیزم درکت میکنم.منم چند روز پیش شنیدم خواهرم باردار شده .حسودیم شده فکرکنم. گریه م میاد..فقط یه عکس ...

ای واااای

خدا قهرش میگیره دختر

زنگ بزن بگو برات دعا کنه ، حسودی دیگه چیه

مگه نمیخوای مامان بشی؟؟ هاااا؟؟

پس اولین کار اینه که با تمام وجودت بخوای و مثبتِ مثبت باشی و از افکار منفی فرسنگهااااا فاصله بگیری وگرنه حالا حالا هااااا در حسرت می مونی خواهر نازنینم.

ایشالله خیلی خیلی زود خودت مامان شدی و به این همه فکر و خیال میخندی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام . من روز 13انتقالم امروز عصری .باز دردهای خیلی شدید پریودی گرفتم . رفتم باز لک دیدم این بار ...

سلام یه حس خیلی قوی بهم میگه بارداری انشاله  😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها روزهای اولی که شیاف میذاشتم واژنم یجور دیگه حس میکردم الان بعد این چند روز احساس میکنم تنگ تر شده و شکلش فرق کرده یکم ،شما همچین حسی ندارید وقتی شیاف رو دارید فرو میکنید تو واژنتون؟

عه پس اونه ،یه دختره بار دومش بود به اون زدن ولی به من نزدن😢

انشالله بدون اون هم جنینیت چسبیده و حالا حالا ها ول کنت نیست🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz