2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
خب عزیزم من بتام مثبت شد بعد منفی شد.. اینو قبول میکنن؟؟؟ البته من هنوز دکترم تجویز نکرده.ولی گفتم ...

آره غزیزم شاید بتای + رو هم قبول کنن....

حالا داشته باشش.....

سونو هم بود بهتر بود اما بازم غنیمته.....

در نهایت فعلا شهرستان بهتر جواب میدن.....

قمم نزدیکه البته اگه اینطوری اونجام ادا در نیارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ازمایش ایمنی انعقادیم مشکل توش باشه تاییدمیکنن

قبلا آره اما الان نه بتای + و سقط میخوان ولی گفتم که شهرستان چون متقاضی کمتره شاید برا اونه راحتتر میگیرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم احتمالا مشکلی نداشتی.... علایم خاصی که نداری دردهای پریودی و درد حین ن ز د ی ک ی و... ...

مرسی عزیزم

نه درد ندارم .فقط ببخشید نفخ داره شکمم همیشه.خیلی اذیتم میکنه..من گفتم شاید از اندومتریوز باشه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
والا هزینه ی میکرو +هزینه های تو بارداری + هزینه ی سیسمونی و... همه رو حساب کنیم حدودا 50 تومن میشه ...

عزيززززززم

منم به همسرم گفتم چرا اينقد هزينه ها بالاست چيكار كنيم با اينهمه هزينه ميگه نگران نباش بعدا از ارثش كم ميكنيم 😂😂

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيززززززم منم به همسرم گفتم چرا اينقد هزينه ها بالاست چيكار كنيم با اينهمه هزينه ميگه نگران نباش ب ...

خخخخخخخخخخ.....

نیومده بدهکارشون کردیم.....

عزیزم یعنی همون داروخونه تایید کردن؟ یااول بردی جایی تایید کردن بعد رفتی داروخونه؟ اونوقت با تایید ...

نه عزیزم اول باید بری دفتر بیمه بعد بری داروخانه من پارسال آذر گرفتم سه تاش رو سیصد دادم انتقالم منفی شد ولی الان به لطف خدای مهربون طبیعی باردار شدم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
نه عزیزم اول باید بری دفتر بیمه بعد بری داروخانه من پارسال آذر گرفتم سه تاش رو سیصد دادم انتقالم منف ...

😍😍طبيعي،، خداروشكر،، الهي كه خيلي راحت و به سلامتي و دلخوشي بگذروني روزاي بارداري رو،،، پاييز جان مشكل چي بود؟ آز همسرت چه طور بود؟

...
😍😍طبيعي،، خداروشكر،، الهي كه خيلي راحت و به سلامتي و دلخوشي بگذروني روزاي بارداري رو،،، پاييز جان ...

من خودم تقریبا مشکل خیلی خاصی نداشتم ولی همسرم افتضاح بود تعداد ۶ میلیون تحرک a5 تحرک b ۲۵ مورفو بین صفر ویک بود 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
من خودم تقریبا مشکل خیلی خاصی نداشتم ولی همسرم افتضاح بود تعداد ۶ میلیون تحرک a5 تحرک b ۲۵ مورفو بین ...

خوش ب حالتون كه لايق معجزه ي خدايين

اونوقت قبلش ميكرو منفي شده بود براتون؟

همسرتون مكملي چيزي خوردن؟ يا كيسه يخ و رژيم غذايي

...
عزیزم این طور نیست اینوفولیک رو در طول کل سیکل باید خورد اما وقتی پانکچر انجام شد دیگه نباید مصرف ...

پس چرا به من گفتن همچنان در بارداری هم مصرف کنم؟!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz