2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان من به زور شوهر بدن

111 بازدید | 8 پست

سلام من خیلی دارم روزای بدی میگذرونم تو شرایط بدی از زندگیم قرار دارم ..نمیدونم باید به کی بگم و از کی کمک بخوام

یه پسره میخواد بیاد خواستگاریم چنروزه هعی میخوان من متقاعد کنن که بزار بیاد خواستگاریت نامزد کنین شاید از هم خشتون اومد هرچقد دعوا و بحث میکنم میشینم منطقی حرف میزنم گریه میکنم داد میزنم میگم من نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم  من میخوام درس بخونم بعد میگن تو احمقی تو هیچی نمیفهمی 

پسره چون پولداره خونه ماشین داره گفته بر دخترت فلان کار میکنم. منو فقط میخوان بخاطر پولدار بودنش بدن.چون شرایط مالیمون خوب نیستش میخوان یه نونخور کم کنن انقد طرزفکرشون عقب موندس کل زنوگی تو ازدواج کردن میبینن همش میگن همسنای تو چنتا چنتا بچه دارن تو داری خواستگار رد میکنی هنوز میخوای آبرومونو ببری همینجوریش ترشید بعد میگن همکلاسیات الان آرزوشونه همچین پسری بیاد خواستگاریشون حتما همکلاسیات حسودی کردن بهت گوشتو پر کردن که یوقت خشبخت نشی اخه ببینید یه ذره ام عادی نیستن فک میکنن همه از دم  به فکر شوهر کردنن درحالی که همسنای من حتی به فکر رلم نیستن خانواده هاشون تنها چیزی که براشون مهمه موفقیت بچشونه ولی خانواده من از وقتی به دنیا اومدم نه محبتی بهم کردن نه برای رشدم کاری کردن همیشه من و تو خونه زندانی کردن یه مدت طولانی حتی افسردگی شدید داشتم نزاشتن حتی یه بار برم بیرون اصلا براشون مهم نبود....

همیشه میدونستم دوسم ندارن ولی نه تا این حد انگار دشمنمن

حالم خیلی بده خیلی حرف تو دلمه هرچقد بگم تمومی نداره خیلی اتفاقا افتاد حرفای دیگه ای زدن من واقعا میترسم من شوهر بدن بگین باید چه حرفی بهشون بزنم به خودشون بیا یا چیکار کنمم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خوب اوتی که وضع مالی خوبی نداره که بیشتر باید معیار مادی داشته باشه نمیگم فقط ماذی 

اما هب راه بده شاید خوب یود 

اشتباه ما رو‌نکن 

فکر کردیم پول مهم‌نیست عشق مهمه ولی عشق توخالی وجود نداره 

اونی که برای به دست آوردن پول زحمت کشیده یعنی رفاه خانواده براش مهمه نه فقط دوستت دارم الکی

ببینش بشتاسش اگر خوب بود درس هم‌میذاره بخونی همکلاسی من ۱۸سالگی ازدواج کرد الان داره دکترا میخونه خیلی هم خوشبخته

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

عزیزم متاسف شدم برات امیدوارم مشکلت حل بشه ،گاهی باید خودمونو بسپریم دست تقدیر ،به این فکر کن که یه راه برات گذاشتن که شاید نامزد کردی از هم خوشتون نیومد اگر منظورت اشنایی قبل از عقده اشنا شو باهاش و ببین چجوریه شاید خوشت اومد نیومد هم با خود پسره تموم کن 

تو‌ که از خانوادت راضی نیستی میخوای بمونی همونجا که چی ؟! 

به خدا اشتباه میکنی 

چندسال دیگه پشیمون میشی 

اگر پسره بد بود حق داری ولی وقتی نمیشناسی چرا رد میکنی

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

چند ساله ات ؟  بنظرم  اگه واقعا پسر خوبی یه مدت با اجازه  خانوادت حرف بزن  اگه سیاست داشت باشی  یه کاری می کنی پسر راضی شه  بعد ازدواج  سریع بچه نیاری  درس بخونی  بری سرکار   خیلیا  دیدم بعد ازدواج  دیدم  هم درسشون خوندن  هم سرکار     موقع عقدم  تو عقدنامه  بگی قید  کنن شرطت  درس و کار    با خانواده اتم بد  برخورد نکن  با سیاست و زرنگی  راضیشون کن تو عقدنامه  قید کنن