2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم خدا خیلی دوست داره داره الماس وجودتو رو میکنه..... داره روحتو سیقل میده..... خدا بنده های خا ...

حرفهای قشنگیِ ولی قلبم سوراخِ متاسفانه امروز انگار در قلبم و بستم ... مرسی بابت حرفهات و کمکت عزیزم💖💖

حرفهای قشنگیِ ولی قلبم سوراخِ متاسفانه امروز انگار در قلبم و بستم ... 

میفهمت.....

خسته شدی.....

اما همیشه بعد خستگی، یه استراحت کوچولو دوباره توانتو بهت برمیگردونه.....

مطمئنم به زودی شارژتر از قبل رو پا میشی و تلاشتو میکنی.....

همه مون از این روزا و حالا داشتیم.....

این روزام میگذرن بهت قول میدم.....

نه فقط برا خودم، سالهاست برا خیلی از دوستان دیدم که روزای تلخشون گذشته و جاشو به شادی داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنسینگ رو از عطازی گرفتی خواهر؟! 

اره.ولی عزیزم به مادکتر گفت.شماهم سرخود کار نکن.داروگیاهی هم عوارض داره . شاید معجزه بوده اخه شوهرم قبلا کلی جنسینگ وخرنوب ژل رویال...خورده بود اثرنداشت.درکل دارو گیاهی هم عوارض داره مثلا من بقدری به دارچین حساسم یکذرش نابودم میکنه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام. آره به من قرص استرادیول دادن که خوردنیه ولی دکترم گفت به عنوان شیاف واژنی استفاده کنم چون اینج ...

ان شاالله مال شما هم جواب میده نگران نباشید فقط به خدا توکل کنید  و بسپارید به خودش 🌷🌷🌷

یعنی هنوزعلت سقط شیمیای رونتونستن کشف کنن عزیزم؟؟یاعلتاش مشخصه

والا بمن گفت آزمایش های ایمنی انعقادی  رو برو بده جوابش رو بیار.تا ببینم چطوریاس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
از دیروز نخوابیدم همینجوری اشکم میاد شوهرم بغلم کرد بخاطر اشکام کلی گریه کرد آخ چرا خدا من و داره زج ...

گندمک جان نباید اینقدر زود ناامید بشی حتما شما هم باردار میشی بدترین چیز برای شما نا امیدی و نگرانی هست فقط به خدا توکل کن مطمئنم بهترینها رو برات میخواد، هر وقت دخترم رو نگاه می کنم میگم وجودش معجزست، من با ivf باردار شدم و  اوایل باداری خیلی خونریزی داشتم شک نداشتم سقط میشه اما بازهم سعی کردم نا امید نشم و با خودم می گفتم من حتما فرزندم رو سالم به دنیا میارم و خدا کمکم کرد ،شما هم فقط به خدا توکل کن و دنبال کار درمانت برو، اصلا امیدت رو از دست نده ❤️😘

گندمک جان نباید اینقدر زود ناامید بشی حتما شما هم باردار میشی بدترین چیز برای شما نا امیدی و نگرانی ...

قلبم سنگین ِ اصلا یه حالیم حرفاتون درسته ولی تو گوشم نمیره نمیدونم چم شده

بله عزیزم آزمایشات ایمنیم رو برده بودم و شرایطم رو توضیح دادم و نسخم تایید شد

عزیزم یعنی همون داروخونه تایید کردن؟

یااول بردی جایی تایید کردن بعد رفتی داروخونه؟ اونوقت با تایید دونه ای چند شد؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من دو سه ماه پیش مجبور شدم آزاد بخرم  حتی هلال احمر تهران هم رفتم گفتن باید آزمایش بتای مثبت ب ...

خب عزیزم من بتام مثبت شد بعد منفی شد.. اینو قبول میکنن؟؟؟

البته من هنوز دکترم تجویز نکرده.ولی گفتم اطلاعات داشته باشه که اگه لازم شد بتونم تهییه کنم.

قلبم سنگین ِ اصلا یه حالیم حرفاتون درسته ولی تو گوشم نمیره نمیدونم چم شده

فعلا اصلا به بچه دار شدن فکر نکن یک مدت استراحت کن اگر تونستی با همسرت برو سفر تا روحیت خوب بشه 😘😘😘. قران بخون ارومت می کنه

خب عزیزم من بتام مثبت شد بعد منفی شد.. اینو قبول میکنن؟؟؟ البته من هنوز دکترم تجویز نکرده.ولی گفتم ...

نمیدونم والا

من که مدارک دو تا سقط و آزمایشاتم رو هم برده بودم اما اصلا حاضر نشد یه نگاه بندازه!!! خدا ازشون بگذره ، همون روز از شدت تنش و استرس پریود شدم!!

ولی دوستان میگن قم راحت تره، به هوای زیارت یه سر برو قم، انشالله بهت میدن

ولی قبلش مطمئن شو که باید تزریق کنی

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
خب عزیزم من بتام مثبت شد بعد منفی شد.. اینو قبول میکنن؟؟؟ البته من هنوز دکترم تجویز نکرده.ولی گفتم ...

سلام عزیزم ازمایش ایمنی انعقادیم مشکل توش باشه تاییدمیکنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اینوفولیک واسه تخمک گذاریه و اینکه کیست پیدا نکنی قانونش اینه تا روز تخمک گذاری استفاده کنی ...

عزیزم این طور نیست
اینوفولیک رو در طول کل سیکل باید خورد

اما وقتی پانکچر انجام شد دیگه نباید مصرف کرد چون کاراییش فقط برای تخمدانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو