2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
@hellosara     عزیزم ناراحت شدم از ته قلبم.. خیلی سخته.میدونم.ولی توکل به خدا....انشاالل ...

مرسي عزيز دلم ايشالا بزودي قسمت همه بشه از اين معجزه ها 

ممنونم دوست خوبم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرسي عزيز دلم ايشالا بزودي قسمت همه بشه از اين معجزه ها  ممنونم دوست خوبم

عزیزدلم‌ناراحت شدم که‌گفتی منفی شدی.اما قوی‌تر از قبل ادامه بده.البته امیدوارم خدا‌معجزشو نشونت بده قبل از هرچیز دوست مهربونم😚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم‌ناراحت شدم که‌گفتی منفی شدی.اما قوی‌تر از قبل ادامه بده.البته امیدوارم خدا‌معجزشو نشونت بده ...

مرسي عزيزم ♥️ منم اميدوارم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بله به ندرت هست درسته اما خب طبق علم ریاضی حتی یه مورد هم نشون میده امکانش هست که خلاف چیزی اتفاق بی ...

ای کاش من جزءاون ب ندرتهاباشم؛ازدلشوره خوابم نمیبره؛دوربره خودت کسی رونشنیدی اینجوره بوده باشه بتاش لاله جون نه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ای کاش من جزءاون ب ندرتهاباشم؛ازدلشوره خوابم نمیبره؛دوربره خودت کسی رونشنیدی اینجوره بوده باشه بتاش ...

عزیزم استرس برات خوب نیست فداتشم.آروم باش.فردا باید تکرار کنی آزتو؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم فرداساعت۲

برات بهترینا رو‌ میخوام‌گلم.ان شاالله فردا که میای‌با خبر خوش‌ بیای.سعی‌کن بهش‌فکرنکنی و بخوابی

برات بهترینا رو‌ میخوام‌گلم.ان شاالله فردا که میای‌با خبر خوش‌ بیای.سعی‌کن بهش‌فکرنکنی و بخوابی

قربونت عزیزم،خیلی محتاج دعاهاتونم دوستان؛💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
قربونت عزیزم،خیلی محتاج دعاهاتونم دوستان؛💜

فداتشم جانانم.ان شاالله خوش‌خبر باشی گلم.حتما دعا میکنیم اگر‌لایق باشیم

آنا جون در مورد نازک بودن دیواره رحم اطلاعاتی داری؟ من الان چند ماهه دکتر نتونست برام انتقال انجام ب ...

عزیزم خوب دوستان زیادی بودن تجربه تورو داشتن.....

بعضا یه استراحت و حتی سیکل نچرال میتونه بدنتو به حالت نرمال برگردونه.....

بعضی دوستان با اینا ضخامتشون درست شده....

آب خوردن، پیاده روی، خوردن گوجه روزی ۴-۵ تا،.....

یادمه یه سری از دوستان مثل تو چند سیکل پشت سر هم براشون کنسل شده بعد بدون دارو بدنشون بهتر جواب داده.....

حتی یکی از دوستامون بعد چند تا کنسلی طبیعی باردار شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون صبح  جوابمو بده 😍 من رفتم کلینیک اندومتریوز ابن سینا.دکتر رکسانا کارگر معاینه م کر ...

عزیزم به نظرم احتمالا مشکلی نداشتی....

علایم خاصی که نداری دردهای پریودی و درد حین ن ز د ی ک ی و.....

ذخیرتم اتفاقا بهتر شده که ۵/۵ شده ۹ خیلی بالا بود.....

برا تو همین گونال کفایت میکنه....

لاله جونم ذخیرش همین حدودا بود با روزی دو تاگونال تازه هایپرم شد.....

پس نگران نباش.....

فقط از قبل شروع داروهاز تحریک تخمدان رژیم پرپروتئین و آب و سفیده رو شروع کن که عوارض هایپریو مهار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم، خدا اجرتون بده دست من كه خاليه،،، اناجان ممنون ميشم كمكم كنين طي اين بيست الي بيست و پنج رو ...

عزیزم خوب برنج رو کلا حذف کن نذاری سر سفره نمیخوره خوب....

همسر من شبها سالاد میخورد بیشتر.....

نهایت غذای نونی.....

یا فقط میوه.....

الانم البته اینطوره.....

کلا شامو حذف کرده.....

اون زمانیم که تو سیکل بودیم کلا برنج رو فقط ظهرا نهایت میخورد شبها نمیخورد....

وقتی نمیتونه خودشو کنترل کنه تو کلا سر سفره نیاد.....

برا خودتم خوب نیست.....

شامارو یا سالاد بذار یا نهایت غذای نونی.....

نونم به اندازه سر سفره بیار.....

بعضیا هر چی باشه سر سفره میخورن دست خودشون نیست.....

تو سفره رو محدودش بکن به مرور عادت میکنه.....

من قبل این بارداریم شامها فقط سالاد درست میکردم.....

هر زو ده کیلو کم کردیم.....

البته سالادهای متنوع.....

مثلا تو سالادم چند تا تیکه مرغ تیکه تیکه شده هم میریختم.....

یا گوشت.....

یا تن.....

خلاصه انواع سالادارو هر روز درست میکردم....

بعضی وقتام سوپ درست میکردم....

یا اگه سالاد و سوپ نبود طالبی، هندونه، خربزه و میوه میخوردیم.....

اما خوب نهارارو غذای کامل درست میکردم....