2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
یعنی بابتای منفی گرفتی عزیزم؟اخه منم ازهلال احمررشت گرفتم توتهران۱۴۰۰ب بالابود

بله عزیزم آزمایشات ایمنیم رو برده بودم و شرایطم رو توضیح دادم و نسخم تایید شد

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی عزیزم باازمایش منفی بود؟اینجوری باشه که عالیه؛دوستان کسی باآزمایش منفی تونسته سرم بگیره اگه ا ...

من دو سه ماه پیش مجبور شدم آزاد بخرم 

حتی هلال احمر تهران هم رفتم گفتن باید آزمایش بتای مثبت بیاری و قبل اون به ما هیچ ربطی نداره!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
نه هنوز اسم انتخاب نکردیم تازه دیروز فهمیدم دختره😄 بعدشم من هر روز از ی اسم خوشم میاد😂ب قول همسرم ...

تازه شوهر من میگه بعد به دنیا اومدن باید اسم انتخاب کنیم ببینیم چی به قیافش میاد😂😂😂

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله عزیزم آزمایشات ایمنیم رو برده بودم و شرایطم رو توضیح دادم و نسخم تایید شد

چقدجالب،اخه هلال احمرب منم گف بروتامین اجتماعی تاییدبگیر۱۱۰میشه پولش مارفتیم ولی گفتن الان تاییدنمیکنیم شرایطشونداری بایدبتای مثبت داشته باشی بعدپرونده تشکیل بدی ونامه دکتربیاری ک توبارداری ب این سرم نیازداری،عزیزم بنظرتون این قانونه ک میشه دولتی گرفت؟یعنی شامل رشتم میشه ک من بااعتمادبنفس برم بگم جاهای دیگه میدن؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

[QUOTE=70491925] من دو سه ماه پیش مجبور شدم آزاد بخرم  حتی هلال احمر تهران هم رفتم گفتن باید آزمایش بتای مثبت ب ... [/QUOTE

دقیقاهمینوب منم گفتن؛بعدمن تهران بودم هرداروخونه ای زنگ میزدم قیمتونمیگف بهم میگف بایدحضوری بیای؛بیمارستان بهمن فقط گف۱۳۰۰-۴۰۰؛یه جام رفتیم گف۱۶۰۰،واسه همین پشت تلفن نمیگن چون قیمتهای کذایی واسه خودشون میگن هیچ مرجعیم پیگیرنیس

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

انا جون من امروز چند باری واژنم تیر،کشید اگه زیاد بشه و با فواصل منظم خطرناکه ؟ یعنی اگه چند بار پیش بیاد مشکلی نداره ؟ 

وای انا جون چقدر بارداری ترس و استرس داره ؟ هر بار یه چیزی پیش میاد آدم ميترسه .  یه موقع اتفاقی پیش میاد دستم کشیده میشه .مثلا چیزی میخوام بردارم وقتی دراز کش هستم میترسم برای بند ناف مشکلی پیش بیاد . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
محيا هستم سارا، اسم كاربريمو اشتباه تايپ كردم بعدش هركاري كردم اصلاح نشد

اااا اره كلمات اخر جابه جا شده

خوشبختم محيا

جون تا اخر ماه ازمايشاي ايمني انعقاديمو ميدم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
[QUOTE=70491925] من دو سه ماه پیش مجبور شدم آزاد بخرم  حتی هلال احمر تهران هم رفتم گفتن باید آز ...

من اون موقع از بیمارستان بهمن ۹۲۰ خریدم😒

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
اااا اره كلمات اخر جابه جا شده خوشبختم محيا جون تا اخر ماه ازمايشاي ايمني انعقاديمو ميدم

خيلي كار خوبي ميكني، حالا كه شرايط برات فراهمه چرا ندي خب

منم ميخواستم ولي بدجوري گير افتادم همسرم در اين مورد خيلي اذيتم ميكنه متاسفانه، نميدونم شايد داره استرس خودشو اينجوري سر من خالي ميكنه يا به خاطر شرايط مالي بهش فشار مياد نميدونم چي ب چيه  امّا هرچي كه هست اصلا باعث آشوب توي زندگيم ميشه منم تصميم گرفتم فعلا براي حفظ آرامش تا يه جايي ب كمك خدا،فعلا كاريش نداشته باشم تا جو خونه توي اين شرايط ديگه به هم نريزه،، خيلي ولي حرص ميخورم كه نميتونم دقيق كارا رو انجام بدم، امّا تسليم شدم و سپردم دست خداي مهربونم تنها حامي و تنها داراييم، خودشم ميدونه كه من جز اون تكيه گاهي ندارم، وقتي شرايط دست من نيست و خودش شاهده كه ازم كاري برنمياد، مطمئنم نميزاره به خاطر ديگري، آسيب ببينم، اميدوارم نجاتم بده از اين بن بست و فشار و تنهايي

...
فردابایدآزبدم لاله جونم؛روز۱۴انتقال شد۱۶‌.۰۸

عزیزم خوب ستاره دار به معنی مشکل دار بودن نیست که.....

ستاره دارها دوباره چک شدن....

عزیزم ظاهرا سی دی ۱۹ت بالاست و یکیشم پایین بود.....

یه آنتی بادی ضد هسته هم هست ظاهرا مشکل داره.....

حالا بقیه رو هم نگاه میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من  از۳۲تخمک فقط چهارتا جنین تشکیل شد نگرانن  نباش همون  یدونه میشهه امیدت

سلام جیگر چطوری؟

چه خبرا؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com