2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناجون اون ازمایشاییکه تاالان فرستادم واسه اردیبهشت امساله؛دکتررزاقی نوشتن این دوصفحه ک الان میذارم واسه ابان پارساله دکترظهیری دادن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دوستان  اگ کسی تازه سرم ای وی ای جی گرفته قیمتش بگ واینک چجور بابیمه گرفته

عزیزم من گرفتم دونه ای یکوصدآزاد،چون بایدازمایش بتای مثبت ببری بیمه نشون بده سقط مکررداریم یامشکل داریم بتارشدنمیکنه بابیمه۱۱۰تومن میشه

عزیزم من گرفتم دونه ای یکوصدآزاد،چون بایدازمایش بتای مثبت ببری بیمه نشون بده سقط مکررداریم یامشکل دا ...

اوه  چ گرون ...  من دوبارانتقال منفی داشتم مشکلم دارمم  ازکجابیارم اخه چهارمیلیون گگگگ  

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
اوه  چ گرون ...  من دوبارانتقال منفی داشتم مشکلم دارمم  ازکجابیارم اخه چهارمیلیون گگگ ...

انتقال منفی نمیشه ک عزیزم حتمابایدبتات مثبت شده باشه بعدمنفی بشه منم اووویه عالم ازمایش بتای منفی دارم هرسری دوبارانجام دادم

سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

مبارکه بهار جون
به سلامتی به دنیا بیاد و به سلامتی عروسش کنی فدات شم عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انتقال منفی نمیشه ک عزیزم حتمابایدبتات مثبت شده باشه بعدمنفی بشه منم اووویه عالم ازمایش بتای منفی دا ...

خدایی هزینه های ناباروری کمرشکنه مسئولینم اصلابفکرنیستن بعدمیگن بچه بیارین یکی کمه؛اخه ماتوخرج اوردن همین یکیش موندیم

عزیزم الان از دادی منفی شدی؟ یا مشکوک هست؟ اگه مشکوکه ممکنه رشدش نرمال باشه

لاله جون عزیزم انشالله به سلامتی گل پسرت رو بغل بگیری

عزیز یه سوال شما که اطلاعاتت انقد بالاست میخواستم ببینم نمیدونی نحوه استعلاجی گرفتن چطوری شرایطش ؟ من کارمند آموزش پرورشم و فعلا تا ۳۰ مهر استعلاجی دارم بقیش رو دقیق نمیدونم چطوری؟ هر کس یه چیزی میگه و اینو میدونم اگر پشت سرهم باشه باید کمیسیون برم و سخت میشه برام

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
منفي شد تموم

عزیزم متاسفم
واقعا ار ته دلم ناراحت شدم
امیدوارم سری بعد با بتای مثبت و عالی دلتشاد بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انتقال منفی نمیشه ک عزیزم حتمابایدبتات مثبت شده باشه بعدمنفی بشه منم اووویه عالم ازمایش بتای منفی دا ...

اخهدو ستم دوسال پیش گرفت .....ی نفرم یادمه تو همین تاپیک گرفت پرونده ش برده بود با ازمایشات منفی 

بلاخره اونی ک باید میاد و...