2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085732 بازدید | 687326 پست
بله عزیزم فقط باید خدا بخواد.....توکل کن به خدا و جلو برو ....انشالله که اینبار حتما بارداری ❤️

فدای تو انشالله 💋💋🫂🫂🙏🏻🙏🏻همه منتظرا انشالله ک ب ارزوشون برسن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم به خدا برای خودمم سواله اصلا تو اینترنت نوشته تا دوهفته رعایت کنید و حس زخم پایین شکمم دارم ...

نه عزیزم نرو ....آخه اصلا بعد هیسترو فرصت میدن که رحم خودشو پیدا کنه ،حالا یکماه بعد هیسترو میتونی بری برای انتقال ولی همین ماه که هیسترو کردی چی بگم والا ....حتما دکتر فکرش جای دیگه بوده ....تازه حتی دکتر هم بگه وقتی خونریزی و درد داری که نمیتونی بری .....پس فعلا فکرتو درگیر نکن .....استراحت کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله ظاهرا طبیعیه منم تا یکهفته هم درد داشتم و هم خونریزی من به نسبت دردم هم خیلی زیاد بود جوری که ان ...

منم تو ماشین نشستم اومدم شهرستان بعدم روز بعدم رفتم سرکار .شما دارو فقط مسکن و چرک خشک کن بود درسته ؟داروی هورمونی بعدش نداشتین ؟

رادیس جانم شما هم میای اونجا گلم؟!اره الان ک بیشتره و شلوغتر هر وقت میرم برمی‌گردمسردرد سرگیجه دارم ...

بله عزیزم منم دکتر و مرکزم رو تغییر دادم امدم رویان پیش مصطفایی .ان شاالله که نتیجه میگیرین حتما🤲🤲 چه خوب که همسرتون هم باهاتون میاد من اگه همسرم باشه از غر زدنهاش عصبیتر میشم چون ان که اصلا حال و حوصله موندن نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم تو ماشین نشستم اومدم شهرستان بعدم روز بعدم رفتم سرکار .شما دارو فقط مسکن و چرک خشک کن بود درسته ...

منم اتفاقا فرداش یه کار ضروری پیش امد رفتم یه شهر دیگه ۴ ساعت تو ماشین بودم .بله آنتی بیوتیک بود مسکن ندادن مرکز ولی گفتن اگه درد داشتی منفامیک بخور که من اصلا مفنامیک روم تاثیر نداره ایبو بروفن و دیکنوفناک استفاده میکردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم تو ماشین نشستم اومدم شهرستان بعدم روز بعدم رفتم سرکار .شما دارو فقط مسکن و چرک خشک کن بود درسته ...

نه داروی هورمونی نداشتم 

ینی هیچکس جنین سه روزش نمیگیره؟!😭😭😭😭😭

عزیزم درسته من بارداری موفق نداشتم ولی دوبار ک تو انتقال مثبت شد هردو سه روزه بوده. خیلی از دوستان هم بودن که سه روزه بوده و بچه شون هم دنیا اومده شکرخدا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم بعدش کی انتقال دادید ؟

ماه بعدش رفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم منم دکتر و مرکزم رو تغییر دادم امدم رویان پیش مصطفایی .ان شاالله که نتیجه میگیرین حتما🤲🤲 ...

الان جنین داری تو رویان؟!

میای الآنم رویان

منم شوهرم بسیار غر میزد 

این آخرین بار حرف زدم گفتم صبور باش به من استرس نده باید منو همراهی کنه چون این راه برا جفتمونه

وقتی بیان قدر می‌دونن بعدش

عزیزم درسته من بارداری موفق نداشتم ولی دوبار ک تو انتقال مثبت شد هردو سه روزه بوده. خیلی از دوستان ه ...

توکل بخدا الا جانم 

دعا م کن خیییلی عزیززم

سلام آسمان جان خوبینمصطفایی هستش

سلام عزيزم ممنونم، انشالله بسلامتی انتقال میدید و نتیجه مثبت میشه 

درمورد جنین سه روزه یا بلاست بنظرم ببینید حس خودتون چیه وگرنه با هر دوتاش هم مثبت داریم هم منفی ،،من خودم با جنین دو روزه مثبت شدم با بلاست منفی ،خیلی ها هم برعکس بودن ،من خودم جنینام همشون بجز یکی تو بلاست شدن از بین رفتن ،، خلاصه‌ ببینید خودتون دلتون به چی راضی تره

سلام عزيزم ممنونم، انشالله بسلامتی انتقال میدید و نتیجه مثبت میشه درمورد جنین سه روزه یا بلاست بنظرم ...

سلام آسمان جانم خوبی

مرسی از این حرفهای قشنگت

بله نظر خودمم همون. دوروزست یا سه روزه

توکل بر خدا ببینم چی میشه دیگ

سلام من اي وي اف كردم امروز پنج هفته و سه روزم هست امروز رفتم دكتر و ساك يارداري و با زرده ديد شب اومدم يهو ازم خون ريخت و امپول زدم و شياف ولي همچنان در حد كم خون دارم موقع دستشويي كسي مثل من بوده 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍