2777
2789
عنوان

برم سرکار نرم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 77 پست
وضع مالی همسرتون خوبه ؟ اگر با دور کاری همین اندازه در آمد دارید معقولانه ست مسیر را اون سمتی سوق بد ...

شکر خدا دستمون ب دهنمون میرسه یعنی همین الانم همه خرجا رو همسرم داره میده من برای خودم و دکتر پوستم و پس اندازم میرم سرکار درواقع

منم فقط ب خاطر زحماتی ک برای درسم کشیدم دودلم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکر خدا دستمون ب دهنمون میرسه یعنی همین الانم همه خرجا رو همسرم داره میده من برای خودم و دکتر پوستم ...

اگر باز بگردید توی رشته خودتون شاید کار با ساعت کاری کمتر باشه ..

مرسی بابت راهنماییت میگم ی وقت بعدا پشیمون نشم که از کار مرتبط با درسم ک این همه زحمت کشیدم بیام بیر ...

بنظرم آخه روحیه الان خیلی مهمه توی زندگی مشترک و اینکه بتونی به خودت هم برسی ولی درسته اونم زحمت کشیدی باید بسنجی که کدوم بر اون یکی غالبتر هست 

اگر باز بگردید توی رشته خودتون شاید کار با ساعت کاری کمتر باشه ..

مرسی عزیزم

هست ولی سابقه کار مرتبط بالای 4 سال میخوان

بنظرم آخه روحیه الان خیلی مهمه توی زندگی مشترک و اینکه بتونی به خودت هم برسی ولی درسته اونم زحمت کشی ...

دقیقا همینه که باعث دودلیم شده

باید خیلی موشکافانه بهش نگاه کنی و منافع و روحیه خودتو باهم در نظر بگیری و انتخاب کنی

مرسی عزیزم ب نظرت مشاوره برم میتونه کمک کنه؟

کار با تفریح و استراحت رو انتخاب کن هیچی سلامتی نمیشه یه روز به خودت میای میبینی از کار زیاد پیر و پ ...

از همین هم میترسم فقط بابت پرستیژ و تحصیلاتم دودلم وگرنه حقوق هاشون یکیه تقریبا

از همین هم میترسم فقط بابت پرستیژ و تحصیلاتم دودلم وگرنه حقوق هاشون یکیه تقریبا

پرستیژ و تحصیل وقتی داغونت کنه چه فایده داره

کار زیاد چهره ی یه زنو افتاده میکنه من دیر متوجه شدم انقد غرق کار بودم نمیفهمیدم

پرستیژ و تحصیل وقتی داغونت کنه چه فایده دارهکار زیاد چهره ی یه زنو افتاده میکنه من دیر متوجه شدم انق ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزدلم

خودمم همین حس و دارم خیلی ببخشید من وقت نمیکنم صورتم و اصلاح کنم یا ناخنام و درست کنم حس میکنم زنانگیم و لطافتم داره از بین میره