2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085794 بازدید | 687333 پست
الان جنین داری تو رویان؟!میای الآنم رویانمنم شوهرم بسیار غر میزد این آخرین بار حرف زدم گفتم صبور باش ...

بله جنین دارم ،دقیقا به منم استرس شدید میداد من خودم شدیدا استرسیم دیگه استرس بیشتر نمیخوام واقعا پروسه پرزحمتی ترجیح میدم درسکوت و بدون غر زدن باشه فقط زمانی که نیاز باشه میگم بیاد باز حداقل همکاری کرد سری آخر .برای من ویزیت مردانی هم که گرفته بودم هی زنگ میزد چقدر طولانی و ال و بله 🙃🙃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو ماشین نشستم اومدم شهرستان بعدم روز بعدم رفتم سرکار .شما دارو فقط مسکن و چرک خشک کن بود درسته ...

هورمونی چیزی نداشتم من فقط سه تا دونه قرص انتی بیوتیل همین و تمام مسکن هم گفت دردداشتی مفنامیک بخر بخور 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
كسي مثل من بوده اي وي اف خونريزي كنه و بچش سالم باشه

بله موارو مشابه شما بسیار زیاد بوده و خداروشکر ختم بخیر هم شدن خیلیها اگه هفته های اول هستین استراحت مطلق داشته باشی دوز شیاف و امپول پرژسترون رو زیاد کنین آب زیاد بنوشید و بعد با مرکز تماس بگیرین استراحت زیاد داشته باشه تاهماتوم حذب بشه نگران نباشین 

بله عزیزم منم دکتر و مرکزم رو تغییر دادم امدم رویان پیش مصطفایی .ان شاالله که نتیجه میگیرین حتما🤲🤲 ...

شوهر منم چندبار بام‌اومد مطب..با منشی دعوا میکرد..

میرفت بیرون و میومد میگفت هنوز نوبتت نشد.ایقد عصبی میشدم

بله موارو مشابه شما بسیار زیاد بوده و خداروشکر ختم بخیر هم شدن خیلیها اگه هفته های اول هستین استراحت ...

ممنونم عزيز برام دعا كنيد لطفا 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
سلام عزیزم ممنونم شما خوبین .چراااا اصلا خودت رو اذیت نکن ماهور جان جنین سه روزه انتقال داده بودن ال ...

چ خوب یادته..

اره من جنین ۳ روزه انتقال دادم..و خداروشکر ارامشم تو بغلمه..البته داره نگاه تلویزیون میکنه..فرنی بش دادم.

داشتم ب عقب برمیگشتم بعضی سوالها رو‌حواب بدم..

من جنین بلاست انتقال دادم ولی منفی شدن..حتی گرید آ هم ولی منفی..

ولی این یکی ۳ روزه گرید ab بود ک مثبت شدم 

چندسال پیش گرید c انتقال دادم ولی خارج رحمی..

شیلاجان فک کنم بستگی ب پیشرفت بیماری داره اگ حادنباشه خوب دارومیدن وزودکنترل میشه ولی اگ خدایی نکرده ...

مرسی خواهر مهربونم

از دکتر آزمایشگاه شوهرم پرسیده میگه نه چیزی نیست 🥲

فکر کنم واقعا مریض شدم بازم نمیتونم باور کنم ناباروری کم بود دیوونه هم شدم

من چون تقریبا یکسال خونریزی داشتم و عمل کردم خیلی ضعیف شدم .و همیشه هم وسط کمرم درد میکنه اگر طب سنت ...

منم بعد سقط اخر، خیلی با کمر درد درگیرم رفتم طب فیزیکی چند تا دارو داد گف اگر خوب شد که هیچ نشد بیا بنویسم mri. ولی هنوز فرصت نکردم برم. 

طب سنتی هم برام پودر قرص کمر و آرد نخود سیاه رو گفت ی ق از هر کدوم مخلوط کنم با زرده تخم مرغ و یک شب در میون تا ۱۴ روز انجام بدم. فردا ان شالله می‌خوام شروع کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی خواهر مهربونماز دکتر آزمایشگاه شوهرم پرسیده میگه نه چیزی نیست 🥲فکر کنم واقعا مریض شدم بازم نمی ...

قربونت برم خداروشکر چیزی نیست ب چیزای خوب فک کن انشالله ب انتقال نزدیکی آماده باش😍😍🙏🙏

توکل بخدا الا جانم دعا م کن خیییلی عزیززم

حتماااا عزیزم. الهی بحق این روزای مبارک خبر خوش مامان شدنتو همین زودی بهمون بدی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله جنین دارم ،دقیقا به منم استرس شدید میداد من خودم شدیدا استرسیم دیگه استرس بیشتر نمیخوام واقعا پر ...

هممون تو این راه خسته میشیم

حقم میدم

مردها خیلی صبر و حوصله شون کمتر ه از خانمها

فقط کمک خدا نیازه تو این راه و صبوری خودمون

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...