2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087255 بازدید | 687431 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من در صف انتقال بچه ها محتاج دعای تک تکتونم

استرس نداشته باش عزیزم خیلی راحت بخواب روتخت. چشماتم ببند و سوره حمد بخون و به هیچی فکر نکن. همون لحظه اول خیلی مهمه. مخصوصا جنین بلاست همون چندساعت اولم ممکنه لانه گزینی کنه. فقط آروم باش و بخدا توکل کن. ان شاالله دوهفته دیگه خبرای خوب میدی. برات دعا میکنم

الهی که با خودت فرشته سالم و صالح  ببری خونه و بارداری سالمی داشته باشی😍😍 

از الان بهت تبریک میگم مبارکت باشه مادر شدن ❤️❤️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خانمهای گل احتمال بارداری بعد پانچکر چند درصده آخه قرص ال دی هم خوردم ولی درد پریودی داشتم از یک هفته پیش و پریود نمیشم!! 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

@baharrr7878

عزیزم بیا از خودت و دخترت خبر بده فدات کجایی زایمان کردی

خانوما خواهشا راهنماییم کنین امروز روز دهم انتقالم و موعد همیشگی پریودیم از امروز صبح سه چهاربار لکه ...

عزیزم استراحت کن تا زمانیکه به دکترت دسترسی داشته باشی. منم یکی از انتقالام روز 14 انتقالم خونریزی قرمز و خفیف داشتم. بجای اینکه استراحت کنم کلا ناامید شدم گفتم مثبت نیست و دارم پریود میشم. رفتم ازخونه بیرون نیم ساعت شایدم بیشتر پیاده روی کردم. رفتم آزمایشگاه پیاده. آزمایش دادم. و برگشتم. تا غروب که دیدم لینک آزمایشگاه برام اومد. اصلا نگا نکردم. ولی یک ساعت بعدش وسوسه شدم تا باز کردم دیدم 600 وای مثبت بودم. ولی بجای استراحت راه رفته بودم دور ازجونت شما. خونریزی شدید شد و تا فرداش سقط شد. و بتا رو چک کردم مرتب. که میومد پایین. خونریزی ممکنه شامل هردو حالت بشه هم برا بارداری. و هم پریود. اصلا نمیشه به قطعیت گفت الان کدومش شامل شما میشه. فقط صبور باش استراحت کن. آب و نشاسته بخور تا خدا چی بخواد

اره ivf کردم هفته شیشم دکترم که دیروز گفت داروهات قطع کن بهش گفتم اگر میشه تا شنبه صبر کنیم گفت اکی. ...

توکل کن ب خدا من تسلیم خواست و اراده اونم. انشالله که شنبه خبرهای خوشحال کننده بشنویی عزیزم. منم ivfکردم بعدازده دوازده سال بیشتر بچه اول مثبت شدم ۲۸ هفته مسمومیت بارداری گرفتم سزارین شدم دخترمو پنج روز داشتم از دستش دادم اینو گفتم ک بهت بگم باید قوی باشیم خییلی راهمون سخته هر بار با استرس و نگرانی های جدید روبه رو میشیم چاره ای جز کنار اومدن ادامه دادن نداریم  

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

انشالله بحق حضرت فاطمه مثب میشی و تاخرش ب خوشی برات میگذره عزیزم در پناه خدا باشی مواظب خودت باش

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

سلام دوستان...من قراره ۴ بهمن که پریود بشم داروهای سیکل ای وی اف رو شروع کنم. سه بار سابقه پانکچر پوچ دارم. الان ذخیرم یک و دکتر با سونو گفت ۶ ۷ تا فولیکول فقط داری که آیا جواب بدن و پر بشن یا نه

چه توصیه ای دارید برام؟فیزیوتراپی رحم و تخمدان برم؟

شما میدونید چجوره؟هفته ای چند جلسه است؟

الانم مکمل اوابوست روزی دوتا، کوالی فول و کیوتن و ویتامین دی میخورم. باشگاه پیلاتس هم میرم سه روز در ...

زمانیکه من پانکچر کردم.یادم‌نمیاد قرص ویتامین اینا خورده باشم بغیر از ویتامین دی..

و ۱۳ تا جنین تشکیل شد..

ولی الان همه در حال ویتامین خوردن..این همه پول ویتامین..

بخدا من از زمان بارداری تا الان ایقد قرص ویتامین میخورم😕