2777
2789
عنوان

برم سرکار نرم چیکار کنم😭

815 بازدید | 77 پست

دوستان من کارم کارمند تمام وقت هست تو رشته ای که درس خوندم از طرفی خانه دار هم هستم

موندم بعد عید بگردم و جای پاره وقت غیر مرتبط با درسم برم ک ب تفریح و استراحت و کار خونه برسم یا همین ک مرتبط با درسم هست رو ادامه بدم

از طرفی خیلی خسته شدم از انجام دادن کار خونه و بیرون باهم صبح ها ب زمین و زمان فحش میدم تا بیدار شم 

از طرفیم ی کار دورکاری و پارت تایم بهم پیشنهاد شده که اگر یکم تایم بزارم براش اندازه الانم درمیارم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغل تون رسمی هست ؟ چند ساعت در روز ؟

دولتی نیستم خصوصیه شرکت 

9 ساعت در روز 2 ساعتم کلا رفت امدم میشه

یعنی 7 بیدار میشم و میرم سرکار و تازه 6 عصر میرسم خونه تا شام بپزم و بخوریم و کارام و کنم میشه 11 12 که میرم بخوابم

درامدت چقدره

به نظرم پشیمون میشی

چون علاوه بر پول 

جایگاه اجتماعی شغل هم مهمه

شاغل بودن حس خوب به ادم میده

من که اول ازدواجم گذاشتم کنار

مشکل مالی هم ندارم

بشدت پشیمونم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اخری بهتره .نیمه وقت هم بدترازتمام وقت وقتت رومیگیره.ما که خانه داریم تفریحمون همون کارهای خونه اس .تولاقل پول داری یه بازارمیری بعد یه ماه راحترازما یه خریدکوچولو میکنی .چن روزمرخصی بگیراستراحت کن 

پرستاری?

نه عزیزم مهندسم ولی اگر پارت تایم بشم کلا از رشته درسیم فاصله میگیرم ولی فکر میکنم بیشتر ب خودم و روحم بتونم برسم چون الان هیچ تایمی برای خودم ندارم

دولتی نیستم خصوصیه شرکت 9 ساعت در روز 2 ساعتم کلا رفت امدم میشهیعنی 7 بیدار میشم و میرم سرکار و تازه ...

بچه داری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کار تمام وقت پدر ادمو در میاره و ادمو پیر و افسرده میکنم واقعا چرا انتخابش کردی هرچقدرم که پولش خوب ...

از قبل ازدواجم تمام وقت کار میکردم و فکر میکردم بتونم ادامه اش بدم ولی واقعا احساس فرسودگی میکنم یکسال گذشته از زندگی زناشوییم ولی انگار 10 سال برام گذشته 

شما میگی همون پارت تایم و دورکاری رو انجام بدم؟