2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085574 بازدید | 687314 پست

من چون تقریبا یکسال خونریزی داشتم و عمل کردم خیلی ضعیف شدم .و همیشه هم وسط کمرم درد میکنه اگر طب سنتی یا دارو یا دکتر و فیزیوتراپی میدونید بهم کمک میکنه لطفا بگین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن یخ شدم😭😭😭😭

نه‌گلم‌هیچی‌تو‌این‌بارداری‌وانتقال‌صددرصدنیست‌ولی‌

تواگه‌قراربه‌دکترت‌اعتمادکنی‌به‌همه‌چیش‌اعتمادکن‌وبسپار‌به‌خدا

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
نه‌گلم‌هیچی‌تو‌این‌بارداری‌وانتقال‌صددرصدنیست‌ولی‌تواگه‌قراربه‌دکترت‌اعتمادکنی‌به‌همه‌چیش‌اعتمادکن‌و ...

باشه ممنونم🙏🏻🙏🏻🏵️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

خانمها من ماه پیش پانکچر شدم و بعد یک هفته پریود شدم و این ماهم هفته بعد پریود میشم ۲ پریودی بعد ۱ ماه میشه انتقال بدم؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۳۱#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- panizpaliz🌈

۳۴- عبدالواحد⭐

۳۵- هیوا666 🌈

۳۶- شطرنجی ⭐

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲🌈

۳۸- zohrehjafari ⭐

۳۹- گیسوگلابتونم🌈

۴۰- سهیلا_جون ⭐

۴۱- ۲aftab 🌈

۴۲- قاصدک_بیخبر⭐

۴۳- sarayyyyyy 🌈

۴۴- baharrr7878 ⭐

۴۵- مارپلههههههه🌈

۴۶- atitalebi ⭐

۴۷- آسمانیترینم 🌈

۴۸- happygirlss ⭐

۴۹- کاپیتالاسیون 🌈

۵۰- شیلا28 ⭐

۵۱- razleilaa 🌈

۵۲_ mmmmmmzzz ⭐

۵۳_ معجزات 🌈

۵۴- خب_که_چی_بشه ⭐

۵۵- زینتیار 🌈

۵۶- بانو113 ⭐

۵۷- maral_99🌈

۵۸- sofiya73 ⭐

۵۹- 5golnarges 🌈

۶۰- samin3835 ⭐

۶۱- @_sharareh_    

۶۲- @طلوع2    

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- زهراعروس

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن عزیزم تا حالاروز14بدون دارونرفتم روزاش متغیربودولی همیشه گفتن چقد نازکه. یعنی پروژسترون بدون استرا ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله که بزودی نتیجه زحمات و تلاشهات رو ببینی 😍بله اینطوری میگن ،چشم عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلامپریود شدم۳ روزه باید برم سونو

به سلامتی ان شاالله ،امیدوارم با همین انتقال مثبت بشین .اینسری چند تا جنین انتقال میدن براتون ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من هیستروسکوپی شدم پنج شنبه .پولیپ برداشتن و خراش دادن .خونریزی دارم طبیعیه ؟تا چند روزه ؟درد ...

بله ظاهرا طبیعیه منم تا یکهفته هم درد داشتم و هم خونریزی من به نسبت دردم هم خیلی زیاد بود جوری که انتظار نداشتم 

من پنج شنبه هیسترو شدم بعد خونریزی دارم دکترم میگه بیا تا برات انتقال بدم .من کمرم و شکمم درد میکنه ...

به نظر من چون رحم دستکاری شده بهتره یه استراحتی بهش داده بشه دکتر منم گفته بود ولی نرفتم .

من پنج شنبه هیسترو شدم بعد خونریزی دارم دکترم میگه بیا تا برات انتقال بدم .من کمرم و شکمم درد میکنه ...

مسکن بخورین من خودم اصلا نمیتونم درد رو تحمل کنم 

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین یه سوال داشتم ازتون اونایی که اطلاعی دارند به من بگن من دو تا جنین بی ...

به سلامتی ان شاالله خداروشکر که همه چیز خوب پیش رفت امیدوارم با این انتقال مامان بشین 😍 دکتر جنین شناس اگه از وصعیت جنین راضی بوده و به بلاست میرسه به نظر تو روزی که جنین بلاست میشه انتقال بدین هرچند واقعا سخت جواب این سوالها رو داد 

ینی هیچکس جنین سه روزش نمیگیره؟!😭😭😭😭😭

چرا خیلیا با جنین سه روز باردار شدن اتفاقا توی همین گروه هم بودن همونطور که بالا نوشتین با جنین گرید سی هم حتی باردار شدن و نی نیهاشونم بدنیا امدن هر جوری رصایت قلبی خودت و همسرتون هست انجام بدین 

به سلامتی ان شاالله خداروشکر که همه چیز خوب پیش رفت امیدوارم با این انتقال مامان بشین 😍 دکتر جنین ش ...

سلام رادیس جان خوبی عزیزم 

از وقتی ک دوستمون گفت امیدی نیست ب جنین سه روزه قلبم درد گرفته 

ولی مجبورم ب شوهرم نشون ندم

ینی نمیشه جنین سه روزه تشکیل بشه یا تو رحم بمونه

آنقدر حالم بده 😭😭😭😭😭

توکلم ب خداست خیلی امید داشتم حالم خوب بود 

ولی نا امید شدم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمیدونم به خدا برای خودمم سواله اصلا تو اینترنت نوشته تا دوهفته رعایت کنید و حس زخم پایین شکمم دارم ...

آره واقعا رعایت کنین من بلافاصله از عمل جارو کشیدم و ...خیلی اذیت شدم