2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7086998 بازدید | 687416 پست
هماتوم تو بارداری ایجاد میشه در واقع هماتوم پشت جفته قبل انتقال تو رحم غیر باردار نیست

ولی من شنیده بودم کسانی ک رحمشون سرده هماتوم یا پولیپ ایجاد میشه تو رحمشون

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من شنیده بودم کسانی ک رحمشون سرده هماتوم یا پولیپ ایجاد میشه تو رحمشون

شاید فیبروم شنیدی ،هماتوم تو بارداری ایجاد میشه گلی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=367341917]خداروشکر خدا حفظش کنه براتون ساک بارداری هست اما کیسه 

سلامت باشی عزیزم مگه چند هفته ای دکترت چی گفته ivf. کردی

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
قربونتون برم الای عزیز که اینقدر جواب سوالای منو میدین .ی سوال دیگه هم بپرسم یک ماه بعد از هیستروسک ...

خدا نکنه عزیزم 😘 

آره ماه بعد وارد سیکل انتقال شدم. الهی بهترینها براتون پیش بیلد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
طب فیزیکی یعنی فیزیوتراپی رفتین ؟داروهاش چی بودن ؟

آره فیزیوتراپی هم میکنن ولی برا من انجام نداد. داروهای گابانتین بود و کوبیکس و ویتامین ب، آمپول پیروکسیکام هم داده بود که نشد بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=367341917]خداروشکر خدا حفظش کنه براتون ساک بارداری هست اما کیسه سلامت باشی عزیزم مگه چند هفته ...

اره ivf کردم هفته شیشم دکترم که دیروز گفت داروهات قطع کن بهش گفتم اگر میشه تا شنبه صبر کنیم گفت اکی.

خیلی داغونم

اره برو آزمایش

الان رفتم ازمایش دادم ساعت دو اماده میشه شیافمو به جای دوتا چهارتا کردم ولی قطع نمیشه بعضی وقتا لک قهوه ای بعضی وقتا خون ابه میدونم پریود میشم😭

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

الان رفتم ازمایش دادم ساعت دو اماده میشه شیافمو به جای دوتا چهارتا کردم ولی قطع نمیشه بعضی وقتا لک ق ...

عزیزززم صبر کن تا آزمایش جوابش بیاد

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...