2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087009 بازدید | 687418 پست
لاکتوفلورافم ....اون یکی که گفته بودی این بود باران جان من لاکتوفم مصرف میکنم که البته خوراکیه و اون ...

تاثیر واژینال خیلی بیشتره.  من هر دوتا رو استفاده کردم به تعداد خیلی زیاد هم! توصیه ام اینه که شیاف واژینال واگیسان رو اگه پیدا کردی، حتما استفاده کن. این همه پول ویتامینهای مختلف میدی، این هم روش (البته اینجا هم شیاف واگیسان گرونه! یه بسته ۱۴ تایی پولش تقریبا ۲۵ یورو هست)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاثیر واژینال خیلی بیشتره. من هر دوتا رو استفاده کردم به تعداد خیلی زیاد هم! توصیه ام اینه که شیاف ...

توی اینترنت که عکسش گذاشته ،از داروخونه هم میپرسم 

ممنون عزیزم ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شنبه برم سونو برای قلب تاریخ دقیقش بهم بگهالان زیر دلم درد گرفته و یکم لک دیدم طبیعیه؟؟😥

لک طبیعیه.داروهاتو کم و زیاد میکنه.نگران نباش..اگه شماره ای داری بشون زنگ بزن شاید قرص اسپرین یا امپول انوکسا رو موقتا برات قطع کنن

لک طبیعیه.داروهاتو کم و زیاد میکنه.نگران نباش..اگه شماره ای داری بشون زنگ بزن شاید قرص اسپرین یا امپ ...

اخه لکه بینی با درد زیر شکم همراه. به دکترم زنگ زدم گفت شنبه بیا بررسی کنم ولی خیلی نگرانم

اخه لکه بینی با درد زیر شکم همراه. به دکترم زنگ زدم گفت شنبه بیا بررسی کنم ولی خیلی نگرانم

ریلکس باش..

من خونریزی داشتم.درد پریودی پریودی داشتم..البته درد پریودی رو تا نصف بارداریم داشتم

امپول انوکسا برام قطع کردن خون تبدیل ب لک شد تا ۳ هفته فک کنم یا هم بیشتر.

رز ۱۱ هستماندومترم شفاف بوداسترادیول رو اضافی کردن.

منظور از آندومتر شفاف چیه ؟ 

قبلا چندتا استرادیول داشتی ؟

دکتر به شما گفته بود تو سیکل عرق رازیانه بخوری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منظور از آندومتر شفاف چیه ؟ قبلا چندتا استرادیول داشتی ؟دکتر به شما گفته بود تو سیکل عرق رازیانه بخو ...

ضخامت دیواره باید نیمه شفاف باشه

مال من شفاف بود

من استرادیول صب و شب

واژینال هم صب و شب استرادیول بزارم

ولی من چنبار رعایت نکردم 

و مصرف نداشتم بعضی دوزهاشو

عرق رازیانه هم داشتم.

انوکسارو شروع کرد

حالااسترادیول رو سه تا کرد.صب و ظهر و شب

و واژینال صب و شب

😉

منظور از آندومتر شفاف چیه ؟ قبلا چندتا استرادیول داشتی ؟دکتر به شما گفته بود تو سیکل عرق رازیانه بخو ...

بنظرت چرا گوشام چرک کرده؟

بخاطر دگزا است؟

میتونم ازیترو مایسن یه دوز مصرف کنم؟

از دکترم پرسیدم  ؛گفت نمیدونم بخاطر چیه.

بعد گفت ویزیت بگیر نگاه کنم

رفتم نوبت بگیرم گفتن صف طولانیه 

چن ساعت لنگ میشی

منم ویزیت نشدم و برگشتم.

ولی مشاور مامایی شدم.اونا هم ندونستن.

سپیدارجوجو@

😉

بنظرت چرا گوشام چرک کرده؟بخاطر دگزا است؟میتونم ازیترو مایسن یه دوز مصرف کنم؟از دکترم پرسیدم ؛گفت نم ...

به نظرم برای عفونت گوشت دور تا دور گوشت رو با روغن زیتون چرب کن و در طول روز هم عنبر نسا دود بده.به این صورت که تو اسفند دودکنی یه تیکه ش رو بسوزون بعد بنداز تو یه شیشه که دیگه نمیخوای بگیر دم گوشت انقدر نگه دار تا دودش تمام بشه