2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053653 بازدید | 685014 پست
ممنونم عزیزم.راستی وقتی تسه انجام بدن دیگه نیاز نیس آقا چند ماه تقویتی بخوره ؟من تبریزم عزیزم. مرکز ...

عزیزم ممکنه پزشک تقویتی هم بده

بستگی به نظر پزشک داره

ولی اینجوری نیست که تسه باشه تقویت نمیخواد

خیلی از پزشکی ها دو سه ماه قبل از تسه تقویتی میدن

عزیزم ممکنه پزشک تقویتی هم بدهبستگی به نظر پزشک دارهولی اینجوری نیست که تسه باشه تقویت نمیخوادخیلی ا ...

از دکترش پرسیدم گف نمی‌خواد. اصلا حس خوبی ندارم ب دکتر🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممممم...ان شا الله هرچی خیر و صلاحه براتون رقم بخوره یعنی باردار شدن حتی طبیعی کلا ممنوعه؟ یا د ...

کلا میگه اصلا حرفش رو نزن.

میگه دیگه نمیتونم ببینم اون شرایط سخت بارداری رو مجدد داشته باشی و هم میگه سنمون بالاست و ریسکش خیلی بالاست.

بچه ها اگر ازمایش بتا بدیم مثلا یه عددی باشه..

۴۸ ساعت بعد مجدد ازمایش بدیم بالا رفته باشه کلا اوکیه!؟

یا اینکه نه باید تا روزی که دکتر گفته صبر کنیم ببینیم چند میشه بتا؟

بچه ها تقویتی‌ها و مکمل‌هایی که قبل پانکچر میخوردید رو تا روز تخمک‌کشی ادامه میدادید یا از وقتی دکتر داروهای تخمک‌کشی رو شروع میکرد(روز اول، دوم پریودی) دیگه نمیخوردید؟ یه سوالای مسخره به ذهن آدم میرسه از بس که دکترها درست راهنمایی نمیکنن، دیروز نفهمیدم منشی چی گفت اصلا،دکتر که بماند اصلا ندیدمش

خب تا کی!؟ با همون دوتا ازمایش کافیه ؟

من iui کردم روز ۱۱ سیکل رفتم آزمایش دادم مجدد روز ۱۳ رفتم 

رشد دوبرابری لحاظ. شده بود دیگه آزمایش ندادم عزیزم 

مبارکه 🫀

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم من قبل پانکچر داشتم

عزیزم شما چند تا زدی؟ بدون اینکه پریود بشی انتقال دادن برات؟

به من سه تا داده دوتاش زدم یادمه گفت دیگه نمیخاد پریود شی بیا مطب ولی دقیق یادم نیست که گفت بدون پریود انتقال میدن یا نه

حالا از صبح گیر دادم به این موضوع🤦‍♀️🥲

مرسی عزیز دلم 😍😍 خدا روشکر که خوبین ؟ الان هفته چندی ؟ جنسیت نی نی دخملی شده ؟😍😍

هنوز معلوم نیست رادیس قشنگم 😍 انشالله قسمت خودت به زودی زود 

رفتم مجدد سونو دیروز ، ولی گفت انقباض داری جنین هم خودشو سفت کرده دیده نمیشه جنسیت 

۱۵ هفته یک روزم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ا واقعامن لگنم درد میگیره .اونم وقتی کار میکنم و سرپا هستم. حتی سری آخر گفتم طول سرویکس چک کن گفت نی ...

ممنون قشنگم ، واسه شما فکر میکنم طبیعیه چون بعد سرپا بودنی درد میگیره 

انشالله هممون بسلامتی فارغ بشیم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@happygirlss    

سلام عزیزم خوبی نینی قشنگت چطوره 😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40