2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره کمکم کنه.

من قرص ال دی خوردم برا قبل از انتقال جنین الان پریود شدم اصلا نمیدونم پریوده یا نه

لکه بینی شدید دارم ولی روون نشده الان میشه روز اول پریودم؟

نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا نه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خانوما خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره کمکم کنه.من قرص ال دی خوردم برا قبل از انتقال جنین الان پریود ...

اگه لکه بینی طوری باشه که مثلا لکه بینی داشته باشی و بعدش چند روز قطع بشه و دوباره پریود بشی ....پریود به حساب نمیاد 

ولی اگه لکه بینی داشته باشی و و قطع نشه و پشت سرش پریود بشی ،لکه بینی روز اول به حساب میاد ....من خودم اینجوری حساب میکنم 

خیلیا هم میگن لکه بینی پریودی نیست باید روون‌‌ باشه روز اول پریود حساب بشه ،من اینو قبول ندارم چون بلاخره وقتی خون میاد یعنی پریودی دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اگه لکه بینی طوری باشه که مثلا لکه بینی داشته باشی و بعدش چند روز قطع بشه و دوباره پریود بشی ....پری ...

ممنون عزیزم ک همیشه جواب سوالام رو میدی.

دکتر گفته روز دوم پریودت بیا بخاطر همین نمیدونستم فردا برم یا نه

در هر صورت میرم فردا ببینم چی میگه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
ممنون عزیزم ک همیشه جواب سوالام رو میدی.دکتر گفته روز دوم پریودت بیا بخاطر همین نمیدونستم فردا برم ی ...

آره برو ...بهش بگو شرایطتت رو ....خودش بهتر تصمیم میگیره ‌....ولی نگران نباش همون روز اول پریوده 

خواهش میکنم گلم ♥️ 

انشالله که همه چی خوب پیش بره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم هردارویی بگی خوردم معدم آروم نمیشه. والانمیدونم ک با آنتی بیوتیک شروع میکنه اینطوری میشم ...

مرسی عزیز دلم ان شاالله که بتونم همت کنم برم دنبالش 😍 احتمالش هست از آنتی بیوتیک باشه چون عموما خیلی معده رو اذیت میکنن ان شاالله که توان خواهی داشت و اینسری به درمان جواب میده بدنت ،منم منتطر شنیدن خبر خوشت هستم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانوما اینجا کسی قبل انتقال آمپول واریوپپتیل زده؟

سلام .من سری آخر انتقال زده بودم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@mehremah    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا هر چی از خدا می خوای بهت بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی عزیز دلم ان شاالله که بتونم همت کنم برم دنبالش 😍 احتمالش هست از آنتی بیوتیک باشه چون عموما خیل ...

قربون قلب مهربونت بشم انشاءالله خداهمراهته شروع کن. امروزبازمایع بود...... عمل نوشت ولی گف این عمل صد درصدی نیس چون معلوم نیست مشکلت چیه  هیدرو هم نیستم. گفتم لوله هاموببندن ببینیم چی میشه. توگل گیرکردم مثل... الکی الکی میرم زیرتیغ مجبورم این راهم برم بعدپشیمون نشم فک کنم آخرین تلاشمه همه کارکردم

تسه با عمل جراحی از بیضه اسپرم میگیرموقتایی که دی اف آی بالا باشه یا اسپرم با کیفیت تو نمونه اسپرم ن ...

ممنونم عزیزم.

راستی وقتی تسه انجام بدن دیگه نیاز نیس آقا چند ماه تقویتی بخوره ؟

من تبریزم عزیزم. مرکز نهال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما اینجا کسی قبل انتقال آمپول واریوپپتیل زده؟

سلام عزیزم من قبل پانکچر داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستای گلم من فردا پانکچر دارم دومین پانکچرم هست 

خیلی دلم درد میکنه میدونم هایپر هستم چون از یه هفته پیش که دارو تزریق میکنم رودهام تنبل شدن بعدش چه میتونم برم استخر تا شاید تخمدانهام خوب شدن البته بعدش منظرم مثلا بعد پریودی بعدشه؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله