2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053909 بازدید | 685029 پست
بعضی از دردا نیازه ک چک بشه من از چهارشنبه هفته ی پیش یه درد جزئی داشتم با خودم گفتم لابد طبیعیهدیگه ...

ا واقعا

من لگنم درد میگیره .اونم وقتی کار میکنم و سرپا هستم. 

حتی سری آخر گفتم طول سرویکس چک کن گفت نیاز نیست چون علامت نداری.

انشاالله برای شماهم یه چیز طبیعی بوده و چیز خاصی نباشه

سلام عزیزمممممباران جونمدختر گلم چطوره؟من یه کم بیخودی شلوغمنمیرسم همه پیاما رو بخونم ولی جسته گریخت ...

ممنون مهتاب مهربون. شکر خدا ما خوبیم. ان شااله که شما و دختر گلت هم سلامت باشید.

من دلم میخواد واسه دومی تلاش کنم، شاید خدا صلاح ببینه و به شرط عافیت دخترم از تنهایی در بیاد ولی همسرم اصلا راضی نیست و کلا حرفش هم ممنوعه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهشما زود دادی اگر به موقع میدادی بتا بالاتر بود.انشاالله تا آخر بارداری به خوبی و خوشی برات بگذره

اره من زود رفتم چون بیبی زدم‌مثبت شد گفتم برم ازمایش بدم

هرجی خدا بخواد همون میشه💚🙏🏻

الخی عزیزممم😔😔 کدوم داروها بهت نمیسازن چقدر سخته 😟😟 قرص ضد تهوع بخور منم چون داروها حیلی اذیتم م ...

قربونت برم هردارویی بگی خوردم معدم آروم نمیشه. والانمیدونم ک با آنتی بیوتیک شروع میکنه اینطوری میشم یا استرادیولم اذیت میکنه معدمو. استرادیول ک وای ی حرارتی میده بعدشم سردم میشه مث تب ولرز رسمادیوونم کردن. کاش جسمم توان داشته باشه. فدات بشم اگ بدنت حتی سرسوزن کشش داره برو خدایی نکرده فرداروزی پشیمون میشی هممون تقریبا توی سن هستیم خدابخواد سن مهم نیس ک. لطفاااااااااا پیلیزززززخواهش میکنم ادامه بده ازالان ب منفی چرافک میکنی خوب ب مثبت شدن فک کن بتونی بلندشی گلم.من منتظرماااااابیای خبرقشنگتوبدی

خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمای ...

بله عزیزم هر دو مهمه

هم آزمایش اسپرم هم ذخیره تخمدان

اینکه قبلش نیاز به داروی تقویتی یا کار خاصی باشه به این دو آزمایش مربوطه

و اینکه میزان داروی تجویزی برای تخمک کشی رو طبق ذخیره میدن

حتما انجام بدید

بچه ها در مورد عمل تسه کسی اطلاعاتی داره ک چجوریه ؟ وقتی dfi بالاست انجام میشه یا ربطی ندارد و...امر ...

تسه با عمل جراحی از بیضه اسپرم میگیرم

وقتایی که دی اف آی بالا باشه یا اسپرم با کیفیت تو نمونه اسپرم نباشه یا اصلا اسپرم نباشه انجام میشه

کدوم مرکز میرید که گفتن حتی یه دونه جنین باشه مخالف اهدایی هستن؟معمولا میخوان آمار مثبتی بره بالا فورا میگن اهدایی

سلام دوستان من آمپول آنوکسا توشکم دورناف میزنم یه قسمت شکمم سفت شده اندازه یه دونه انگور سفت شده فشا ...

منم انوکسا میزنم

جای آمپول درد میکنه و کبود میشه گاهی

ولی فشار ندادم

خودت می‌زنی یا درمانگاه؟

اگر رفتی درمانگاه بگو چک کنن

قربوووونت برم مهربووونم😘😘😘❤️❤️❤️از محبتتون بغض کردم🥺موندم چیکار کنیم . والا آزمایش همسر رو دیدم ...

ايشالله بهترين تصميم رو بگيرين، فاطمه جان كاشكي به جنين شماس بگي فقط جنين ٥ روزه انتقال بده، احتمالش بيشتر هست

ممنون مهتاب مهربون. شکر خدا ما خوبیم. ان شااله که شما و دختر گلت هم سلامت باشید.من دلم میخواد واسه د ...

عزیزمممممم...

ان شا الله هرچی خیر و صلاحه براتون رقم بخوره 

یعنی باردار شدن حتی طبیعی کلا ممنوعه؟ یا دنبال درمان رفتن ممنوعه؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من آمپول آنوکسا توشکم دورناف میزنم یه قسمت شکمم سفت شده اندازه یه دونه انگور سفت شده فشا ...

آنوکسا رو هواگیری نکن و آروم تزریق کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

کسی می‌دونه روی امگا ۳ اگه ننوشته باشه بدون جیوه ....یعنی جیوه داره ؟ 

من یکی گرفتم ننوشته بدون جیوه ....نخورمش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزم 

منم همینجوری شدم چند شب پیش‌کلا دور نافم کبود میشه

ولی پری شب اندازه نخود سفت شد

دست نزن خودش میره

موقع تزربق خودتو سفت نکن ، بلافاصله بعدش بلند نشو

من خودم‌امپول رو میزنم