2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043736 بازدید | 684336 پست
عزیزم ناامیدنشو خداخودش گفته ازرگ گردن بهتون نزدیکترم. بخداهمین امیدمنونگه داشته من این حرفارومیرنم ...

ان شاءالله هرچه زودتر خدا جواب صبرتون رو با خوشحالی جبران کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صفرمطلق ک نداریم بهر حال ب یک میرسه بادارو وکیسه یخ روی بیضه خیلیا نتیجه گرفتن میگن دکتر جنتی ...

دکتر جنتی کجا میشه ؟ متاسفانه شوهرم من تو بیصه هم اسپرم نداشت ولی سلول زایا داشت اگر بشه کاری کرد 

فدات شم میدونم عزیزم این داروهاانقدعوارض دارن روی روح وروان وجسممون تاثیر میزارن آدم دل نازک میشه سخ ...

دقیقا دست خودم نیست میخوام اروم شم دوباره یادم میفتع ناراحت میشم

منم دو بار پانکچر شدم،سه بار انتقال دادم،سه بار هیستروسکوپی شدم،یه بار لاپاراسکوپی شدم،یه مدت تحت نظ ...

عزیزم چقدر سخت ان شاءالله هرچه زودتر خدا دلتون رو شاد کنه منم ۳بار پانکچر شدم میومکتومی شدم ۴بارم انتقال دادن قربون خدا بشم من ماما هستم بخشمون مریضا میان چهارمین پنجمین بچه شون رو بدنیا میارن بدون اینکه حتی یه با سونو بشن

دکتر جنتی کجا میشه ؟ متاسفانه شوهرم من تو بیصه هم اسپرم نداشت ولی سلول زایا داشت اگر بشه کاری کرد&nb ...

بیمارستان بهمن وابن سینا مطبم داره گوگل سرچ کن آدرسش یادم رفته دکتر محمد رضا نوروزی هم کارش خیلی خوبه فوق هست

عزیزم هرکاری کردیم حتی یک هزارم هم فرق نکرد تعدادش با مصرف دارو زیاد میشه ولی حرکتش صفر وشکلش صد در ...

شوهر منم اسپرمش مشکل داره

حرکت آ۰

اسپرم سالم ۲درصد.فقط تعدادش بالاست

دی اف آی بالا

نمیدونم من چجوری بچه اولم رو طبیعی آوردم

البته برای دومی خودم مشکل دارشدم

شوهر منم اسپرمش مشکل داره حرکت آ۰ اسپرم سالم ۲درصد.فقط تعدادش بالاست دی اف آی بالا نمیدونم من چج ...

۲ درصد نرمال خوبه حتی با کشین اسپرم از بیضه ش که عمل سرپایی هست خیلی راحت نتیج میگیرید ان شاءالله چون دوستم انجام داد

عزیزم هرکاری کردیم حتی یک هزارم هم فرق نکرد تعدادش با مصرف دارو زیاد میشه ولی حرکتش صفر وشکلش صد در ...

دکتر جنتی پیشنهاد داد؟یعنی ازطریق بیوپسی هم نشد؟ میگی بااین همه دارو جواب نداد بعضی بدنا پاسخگویی ب دارو ندارن منم اینطوریم مشکلم مثلا یاد حادنیست ولیکن ب دارو پاسخ نمیده ی مشکل کوچیک بزرگ ب چشم میاد. عب نداره  عزیزم صلاح خدادر این بوده. خیره. جنین اهدایی هم بچه خودآدمه حالاژنش فرق کنه چی میخوادبشه. مثلاما از ژن پدرومادرمونیم چ تاثیری درخوشبختیمون داشته. چ گلی ب سرمون زدیم. جنین اهدایی سالمه خیالت راحته ازبسیاری ازبیمارهاایمنن

2810