2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
تو مرکز خصوصی انجام دادی یا دولتی ؟کل هزینه ات چقدر شد ؟بار اول گرفت یانه ؟

نیمه دولتی..

من چون بار پنجم باردار شدم..

چون جنین داشتم هر سری زیاد پول انتقالم نمیشد.

سری اخری فک کنم ۴ تا هم نشد

من دوتا دختر دارم می‌خوام برا تعیین جنسیت ای وی آف کنم 

یکی از دوستان بعد از چندبار با یدونه جنین باقی مونده باردار شد.تعین جنسیت بود..

گفت ایقد بیخیال بودم رو همین یدونه.و اصلا رعایت نکردم و کفتم نمبگیره.ک رفتم ارمایش دادم دیدم مثبتم.الان فک کنم تو ۵ ماه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی گلم...نه کلا بچه نداشتم. الان بچم دختره.. والا هرجا میرفتیم میگفتن مشکل ندارین ولی نشدی ...

خیلی خوشحال شدم برات انشالله با تن سالم و دل خوش بغل بگیری گل دخترت رو 🥰😍کل هزینه ات شد چهار میلیون درست متوجه شدم یانه؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
در حد دوثانیه میمونم من.. بهداشت ب خواهر شوهرم گفت تا یک دیقه اشکال نداره

منم پنج شش ثانیه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه ها تبروید۰/۸ تو بارداری خوبه ؟ لیوترکسین هم می‌خوردم صد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام دوستان  امیدوارم خوب باشید  من نیاز به راهنمایی دارم، دوست دارم نظرات مختلف رو بشنو ...

سلام عزیزم.خوبه ک به همه چی فکرمیکنین ولی خیلی حساس نشین مادری ک بارداربشه الکل نمیخوره. اگ مشکل مالی ندارین رحم اجاره ای همون مرکز بهتون معرفی میکنه واون خانم ب هرحال آزمایشاتی انجام میده فک کنم اگ اهل الکل باشه ک تو آنزیم های کبدیش احتمالا تاثیرمیزاره ومشخص میشه. ب نظرمن اول ب رحم اجاره ای فک کنین بعد فرزندآوری باز در هردوحالت مشاوره بشین خیلی روتصمیم گیری بهتون کمک میکنه. من خودم تومرکز ی ک بودم چن تا خانوم رحم اجاره ای بودن خیلی هم موجه وقابل اعتمادبودن بسیاری ازاین افراد بخاطر نیازمالی این کارو انجام میدن. دیگ نمیان ک الکل یاچیزای دیگ بخورن ک شرایط واسه خودشون سخت کنن و صلاحیتشون ردبشه انشاءالله هرچی خیره براتون اتفاق بیفته

سلام دوستان  امیدوارم خوب باشید  من نیاز به راهنمایی دارم، دوست دارم نظرات مختلف رو بشنو ...

عزیزم قندت با انسولین هم قابل کنترل نیست یعنی؟

اگر بتونی رحم اجاره ای پیدا کنی خیلی بهتره چون دیگه بچه خودتونه و خیالتون از بابت همه چی راحته و ...

الان دیابت چیزی نیست که نشه کنترلش کرد واقعا برام سوال شد که چرا دکترت انتقال نمیده

خوبی مامان کنجد انشاءالله مثبت میشی مثبت فک کن جنین چند روزه بود 

بد نیستم عزیزم‌ حالم گرفتس ولی چاره چیه 

جنینم فکر کنم چهار یا پنج روزه بود 

الان برا پانکچر بخوام برم چند وقت باید بگذره سپیدار جون

ببخشید کسی بوده شرایطش مثل من باشه ولی جنین براش مونده باشه از روز ۵ انتقال درد پریودی داشتم الانم که روز ۱۱ هستم ترشح قهوه ای دارم داره بیشتر هم میشه امید هست به موندن جنین

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
بد نیستم عزیزم‌ حالم گرفتس ولی چاره چیه  جنینم فکر کنم چهار یا پنج روزه بود  الان برا پا ...

دورت بگردم ازاین ستون ب اون ستون فرجه اینجا بارون میاد چ بارونی ماشالا زیربارون رفتم واسه همتون دعاکردم. عزیزم شایدبی بی معتبرنبوده ی مارک دیگ هم میزدی. دورت بگردم من چون چن سال پیش جنین دارم والانمیدونم کی بایدشروع کرد توفعلا ب این چیزافک نکن حالابزاربعدازمایش بتا تصمیم میگیری عزیزم خدا رحیمه ازش میخوام رحمتش ب سرنوشتت پیشی بگیره 

دورت بگردم ازاین ستون ب اون ستون فرجه اینجا بارون میاد چ بارونی ماشالا زیربارون رفتم واسه همتون دعاک ...

قربون محبتت ولی دیروز بتا تیتر دادم منفی بود سپیدار جون 

نمیدونم چرا میگن باز ۱۶ آزمایش بدید آخه تو چهار روز مگه اتفاقی میوفته؟

2810