2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام گلم..ماها چون با سختی باردار شدیم. و همه ارزوی مادر شدن دارن.اصلا نمیتونیم اینجور دعا کنیم.. ...

ماهورجان خودمم بعد ۵سال با ivf باردار شدم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای مهتاب جون نزدیک ۳هفته تاخیر انداختم. تصور اینکه با دوقلوها به این زودی باردار بشم داشت سکته ام م ...

بخاطر مسائل هورمونی و بیخوابی ممکنه پریود بهم بریزه

بله بچه ها نیاز به مادر سالم و شاد دارن و توانایی افراد متفاوته 

دوقلو هم که زحمتش مضاعفه 

ان شا الله هروقت دوست داشتی بازم نی نی دار بشی 🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها اکو قلب طبیعی چیه منظورش اکو قلب  جنینه؟کسی انجام داده تو سونوگرافی ها انجام میدم یا بیم ...

بله همون اکو قلب جنین هست

بعضی سونوها دارن باید بپرسی

بیمارستان ها هم دارن اونم حتما سوال کن و قبلش وقت بگیر

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرسی که گفتی عزیزم. کاش دکتر خودم تجویز می کرد حالا مجبورم تحت نظر ایمونولوژیست هم باشم.☹

سلام عزیزم. 

دکتر من اعتقادی ب سرم ivig نداره و می گه در مرحله تحقیق هست و هنوز تاثیرش ثابت نشده 

دکتر ایمونولوژیست بهم پیشنهاد داد ولی دکتر زنان می گه لازم نیست. 

سلام عزیزم.  دکتر من اعتقادی ب سرم ivig نداره و می گه در مرحله تحقیق هست و هنوز تاثیرش ثابت نش ...

بعد از چند انتقال منفی دیگه باید رفت سمتش.۵۰/۵۰هست ولی خیلی از بچه های تاپیک جواب گرفتن.

دوست خودمم انتقال ششم مثبت شد با سرم. قبلا جنین عالی و رحم خوب نمی گرفت.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله همون اکو قلب جنین هست بعضی سونوها دارن باید بپرسی بیمارستان ها هم دارن اونم حتما سوال کن و قبل ...

مرسی عزیزم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام عزیزم من این مدتی که درگیر قضیه ناباروری هستم چند مرکز رو رفتم و از خیلی افراد هم پرس و جو ک ...

عزیزم خیلی خیلی شپاسگزارم از راهنماییتون 

مثبت شد نتیجه ان شاالله؟

یعنی چیزی از زایمانت هنوز نگذشته!؟ 

دقیقا. ۸ ماه گذشته. هنوز جسمی داغونم، بچه ها هم کوچولو اند، اصلا امکان یه نوزاد دیگه نداشتم. حالا میدونم مشکل شوهرم جوریه که طبیعی باردار نمیشیم ولی از خدا هر چیزی بر میاد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم عزیزم خیلی قدم بزرگی برمیداری انشاءلله که خیرو برکتش برگرده به زندگیاتون  چون شما ...

شیوا جان هزار بار بهت تبریک میگم گلم😍

خدارو شکر🤲🏻

چه روز و ماه پربرکتی باردار شدی عزیزم خیلی بهت تبریک میگم👌❤️

راستی اون گروه تلگرام رو نمیدونم کجا فرستید برام🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی خوابت خیره فاطمه جانم

مرسی قشنگم برام دعا کن  دلم خیلی شکسته..

از ناهنجاری های زمونه...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شا الله حاجت روا برگردی

یعنی میشه 🥺🫂

یعنی دلم منم از شادی و ذوق جوونه میزنه🌱

نمیدونم چرا الان حس میکنم باردارم هیچ علایمی ندارم فقط امید دارم ، خدای منو کسی که ناخواسته باردار میشه یکیه

امام رئوف منو اون عزیز یکیه...

چطور میشه دعای منه عاجز ک هیچی ، دعای یه طایفه مستجاب نشه...

امشب تو خونه مراسم شب قدر داشتیم ، همه یکصدا دعا میکردن

نه الان همیشه همیشه دعاشون همینه...

( امشب دلم شکست برای همه دعا کردم به بچه های این تاپیک فکر میکردم و اشکم بیشتر میشد ، انتظار این عزیزا بیشتر از منه)

دلم معجزه میخواد

میترسم نشه و ایمانم ضعیف بشه ، با ایمان نیستم ولی خدارو قبول دارم ، میترسم ....!

برامون دعا کن مهتاب جون 🥺🫂

انشالله شما هم حاجت روا بشی و دختر قشنگت عاقبت بخیر بشه🤍🫀

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810