2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
مرسی عزیزم،تقریبا کی ان شاالله میری برای انتقال؟من فکر کنم اوایل اردیبهشت بشه

برای منم همین حدودا میشه. یعنی درست عین پارسال. یادمه ٢٧فروردين پریود شدم و ۷اردیبهشت تخمک کشیم بود و ۱۱ انتقال دادم که مثبت شده بودم. ایشالا بازم همون اتفاق بیفته برام و بمونه تا آخر. همينطور براى تو عزيزم و بقيه دوستان منتظر. كلا شنيدم كه امار مثبتی تو فصل بهار زیاده. ایشالا خدا برامون بخواد.🤲❤

من پیش دکتر شاکریانم میرم ببینم برام سرم ivig تجويز ميكنه.🥴🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم حرم برای همتون دعا کردم

دلم شکست انقد گریه کردم🥺

انشالله ضامن اهو ، ضامن ماها هم بشه و حاجتروا بشیم..

دیشبم خواب دیدم حامله ام🥹خیلی حس قشنگی بود ولی متاسفانه زود از خواب بیدار شدم

حتی لگدی که زد بهم رو هنوز بهم حس لذت میده😔 افسوس که یه خواب بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

رفتم حرم برای همتون دعا کردم دلم شکست انقد گریه کردم🥺 انشالله ضامن اهو ، ضامن ماها هم بشه و حاجتر ...

الهی خوابت خیره فاطمه جانم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچه ها خوبید؟ رو به راهید؟ دوستان من این ماه پری نشدم. دارم سکته میکنم. میشه با دلای شکستتون ...

اخ اخ بدترین استرس بعد زایمان همینه

ان شا الله که خبری نیست و خیالت راحت بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
رفتم حرم برای همتون دعا کردم دلم شکست انقد گریه کردم🥺 انشالله ضامن اهو ، ضامن ماها هم بشه و حاجتر ...

زیارت قبول قربووونت برم❤️😍

واااااااای از دست این خوابا😍  و حس خاص بعد بیداری که می کشه آدمو🥺🥺🥺😭😭😭

الهی خیییییییییییییلی زود ب حرمت این ماه مبارک و ب حق امام رضا علیه السلام خدا چشم و دلت رو ب اومدن نی نی تو دلت روشن کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من این دفعه سر انتقالم خیلی نوک سینه ام حساس شده بود و درد داشت تو قبلیا اصلا اینجوری نبود ک خب گفتم هر سری ی علایمی دارم این دفعه هم داروها اینجوری علایم داده. 

بعد ک دارو ها قطع شد و پریود شدم خوب بودم الان دوباره درد شدید دارم.

می‌دونم و شنیدم ک خیلیا چند روز یا ی هفته قبل پریودی سینه درد دارن ولی من هم تا حالا نداشتم این مشکلو و هم اینکه از روز تخمک گذاری ک دو هفته قبل پریودیه، شروع شده دردش و خیییییییییییییلی اذیتم. میخواستم ببینم کسی بوده اینقدر زود شروع بشه دردش؟ و اینکه راهکاری برا رفعش هست؟ کسی می‌دونه چرا اینجوری شده چون قبل این انتقال منفیم اصلا این دردارو نداشتم‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخ اخ بدترین استرس بعد زایمان همینه ان شا الله که خبری نیست و خیالت راحت بشه

من اصلا استرس نداشتم. اگر ماه اول بعد از زایمانم هم باردار میشدم واقعا کیف میکردم. ولی میفهمم شاید همه دوست نداشته باشن انقدر پشت سرهم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها خوبید؟ رو به راهید؟ دوستان من این ماه پری نشدم. دارم سکته میکنم. میشه با دلای شکستتون ...

سلام گلم..ماها چون با سختی باردار شدیم.

و همه ارزوی مادر شدن دارن.اصلا نمیتونیم اینجور دعا کنیم..

انشاالله ک هر چی خیره پیش بیاد..

بچه‌ها اکو قلب طبیعی چیه منظورش اکو قلب  جنینه؟کسی انجام داده تو سونوگرافی ها انجام میدم یا بیمارستانها ؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
اخ اخ بدترین استرس بعد زایمان همینه ان شا الله که خبری نیست و خیالت راحت بشه

وای مهتاب جون نزدیک ۳هفته تاخیر انداختم. تصور اینکه با دوقلوها به این زودی باردار بشم داشت سکته ام میداد😶

خدا رو شکر امروز دم اذان پریود شدم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
2810