2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
قربونت برم عزیزم ممنونم حاجتروا بشی انشاءلله ، ماها همه توکلمون به خداست🤲

داره بارون شدید میاد منم زیر بارونم برات دعا کردم به حق همین بارون مادر باشی💗

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام و خدا قوت به تمامی اعضای گروه و خصوصا آنای عزیز

طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق ان شاالله

راستش ساعت ۴ صبح هست

برای خواهرم دنبال پزشک و مرکز خوب برای آی وی اف میگردم چون خواهرم ۴۳ ساله هستند و میخوان آی وی اف کنن برای بارداری ان شاالله

نمیدونیم کجا مراجعه کنیم 

شما تا اینجای تاپیک به نتیجه ی کلی در این مورد رسیده اید؟ میشه کمکم کنید؟ خیلی اافسرده شده خواهرم 

الان ۲۴ سال از ازدواجش میگذره 

خواهش میکنم کمکم کنید اگر توی تهران پزشک و تیم خوب میشناسید برای ناباروری🙏🏻

آزمایشات رو دادن کامل

مشکل خاصی مشاهده نشده جز ضعف اسپرم که با دارو الان خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله اولین خبر  خوش امسال رو از شما بشنویم. 🤲😍

عزیزدلم ممنون☺️🙏❤️ انشاءلله

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
داره بارون شدید میاد منم زیر بارونم برات دعا کردم به حق همین بارون مادر باشی💗

قربونت برم فاطمه جونم🥺🥺🥺😢😢😢🤲🤲🤲❤️❤️❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام و خدا قوت به تمامی اعضای گروه و خصوصا آنای عزیز طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق ان شاالله را ...

خداروشکر که مشکلی نبوده انشاءلله که به زودی نتیجه میگیرن

پروسه ای وی اف واقعا پا تو راهش بزاریم خیلی سخته و اول از همه باید صبور باشیم تا خدا برامون چی بخواد

شاید خواهرتون بار اول که اقدام کرد خدا بهشون داد دلم واسشون روشن

انشاءلله دوستانی که مراکز خوب میشناسن بیان زودتر بهتون بگن ماهم واسشون دعا میکنیم🤲

خداروشکر که مشکلی نبوده انشاءلله که به زودی نتیجه میگیرن پروسه ای وی اف واقعا پا تو راهش بزاریم خیل ...

ان شاالله

ممنونم شیوا جان

بله کاش دوستان اگر میدونند جایی رو معرفی کنند واقعا انرژی و حال خوبش برمیگرده به خودشون 🙏🏻

بله راه سختی هست ولی انگیزه داشته باشی ان شاالله درست میشه. من هم میخوام کمک کنم ان شاالله خواهرم به آرزوش برسه🤲🏻🥰❤️

ان شاالله ممنونم شیوا جان بله کاش دوستان اگر میدونند جایی رو معرفی کنند واقعا انرژی و حال خوبش برم ...

قربونت برم عزیزم

خیلی قدم بزرگی برمیداری انشاءلله که خیرو برکتش برگرده به زندگیاتون 

چون شما گفتی تهران من اطلاعاتی ندارم یه گروه تل هست دوستان اونجا زودتر جواب میدن لینکشو پی وی واستون میزارم

من خودم ارمغان مشهد رفتم البته تحت نظر دکتر خودم به اون مرکز معرفی شدم

قربونت برم فاطمه جونم🥺🥺🥺😢😢😢🤲🤲🤲❤️❤️❤️

چیشد عزیزم ؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله ممنونم شیوا جان بله کاش دوستان اگر میدونند جایی رو معرفی کنند واقعا انرژی و حال خوبش برم ...

سلام عزیزم

من این مدتی که درگیر قضیه ناباروری هستم چند مرکز رو رفتم و از خیلی افراد هم پرس و جو کردم. از بین مراکزی که رفتم و دوستان راهنمایی کردن بنظرم اومد دکتر فروتن مرکز بهمن خوب بودن جنین شناسشون هم ظاهرا خوبه فقط مرکز بسیار شلوغ و بی نظمیه حداقل اون روز که من رفتم اینطور بود البته من فقط یک بار با خانم دکتر ویزیت شدم و اونجا ivf نکردم تصمیم گرفتم یه بار دیگه با دکتر خودم امتحان کنم. از دکتر و مرکز خودم هم راضی هستم حالا امروز عصر جواب آزمایشم بیاد مثبت باشه دکتر خودمم معرفی میکنم:)

حالا دوستانی که با دکتر فروتن یا بیمارستان بهمن بودن بهتر میتونن راهنمایی کنن. به جز اینا یک جلسه رویان رفتم که اولین جایی بود که رفتم اصلا خوشم نیومد یک بار هم مام رفتم مرکز شیک و مرتبیه ولی بنظرم اومد بیشتر تبلیغاتشون زیاده البته خیلی ها هم اونجا نتیجه گرفتن‌

سلام به همگی طاعات و عباداتتون قبول🤲 دوستان عزیزم من فردا آزمایش بتا دارم محتاجم به دعاهاتون🙏 ان ...

انشالله اولین جواب مثبتی سال باشی و با دل خوش بیای پشیمون مهربونم بی خبرمون نزاری ها

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالله اولین جواب مثبتی سال باشی و با دل خوش بیای پشیمون مهربونم بی خبرمون نزاری ها

😍😍😍😍مرسی عزیزدلم ممنونم

2810