2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خدا به دلت آرامش بده  واقعا خيلي سخته ما هم اين درد رو تحمل كرديم😢  ان شاءالله خد ...

مرسی قشنگم از دعای قشنگت الهی امین🥺🙏🏻

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
متاسفم عزیزم  امیدوارم خدا بدلت آرامش بده  همه خانمای این تاپیک این راه هارو رفتن تنها ن ...

ممنونم عزیزم ،خیلی پروسه سختیه امیدم فقط به ۲ تافریزهاست که اخرین بار برم انتقال وگرنه واقعا کشش و اعصاب پروسه جدید و پانکچر رو ندارم توکل بر خدا ان شالله هرچی خیر و صلاحه برای هممون مقدر شه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
منکه هیچ‌درد نداشتم.اصلا انگار هیچکاری انجام ندادن.ایقد راحت بلند شدم رفتم.عادی عادی بودم...

ماهور جان میگم شما برا سنو Ntکدوم آزمایشگاه رفتی 

دکتر من نورژن و نرگسو معرفی کرد نمیدونم کدومشون بهتره 

ماهور جان میگم شما برا سنو Ntکدوم آزمایشگاه رفتی  دکتر من نورژن و نرگسو معرفی کرد نمیدونم کدوم ...

نرگس رفته بودم..برا سونو انتی هم پیش دکترشجاعی روبرو ازمایشگاه نرگس رفته بودم..

دکتر خودم برام ازمایش الفا نوشت گفت پیش ازمایشگاه نرگس برو..

برا انومالی هم گفتن پیش دکتر جورابیان برو..

ماهور جان میگم شما برا سنو Ntکدوم آزمایشگاه رفتی  دکتر من نورژن و نرگسو معرفی کرد نمیدونم کدوم ...

دختر عموم گفته بود کلا انتی رو ازمایشگاه نرگس انجام داده بودم..

منم سونوش حایی دیگه ازمایشش نرگس..

دکترا اینجور پاسمون میدن..

گفت ۲۸بهمن بهترین زمان هست واست  گفتم از همین الان نوبت بگیرم  هرچی زنگ میزنم نور جواب ن ...

از ازمایشگاه نرگس سوال کن بگو سونو هم انجام میدین..

ولی دختر عموم گفت ۸ سال پیش نرگس سونو انجام دادم حتی جنسیت بچه رو هم گفت.ازمایشو هم همونجا انجام دادم...

گفت جنسیتو هم ک گفتن درست بود

من برا سونو پیش دکتر شجاعی ک رفتم گفتن نوبت نداریم برا دوروز بعدش بم نوبت داذن..همین امروز نوبت بگیر ...

جواب نمیدن گفتم حضوری برم نوبت بگیرم بقول شما گفتم ازهمین الان نوبت بگیرم خیالم راحت باشه 

از منشی دکترم چند بار پرسیدم گفت هم سنو هم ازمایشو انجام میدن