2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
میشه بیشتر توضیح بدین زیاد سردر نیاوردم یعنی جلسه لنف وبعدش چیه منظورتون اگه امکان داره در مورد هزی ...

انشالله که بسه بزار ببینم ممنون از راهنمایتون

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم تو هیستروسکوپی با دوربین از طریق واژن داخل رحم رو بررسی می کنن. عمل سختی نیس اگه اشتباه ن ...

منکه هیچ‌درد نداشتم.اصلا انگار هیچکاری انجام ندادن.ایقد راحت بلند شدم رفتم.عادی عادی بودم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه هیچ‌درد نداشتم.اصلا انگار هیچکاری انجام ندادن.ایقد راحت بلند شدم رفتم.عادی عادی بودم...

خداروووشکر🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما کجا انجام دادید به نتیجه  رسیدید؟؟؟

تازه میخام برم چهارشنبه انتقال اگ‌جنین پسر داشته باشم .گفتن قبل انتقال میگیم خیلی دلواپسم.یه دوستم با ۹تا جنین عالی که رفتن براتعیین فقط دوتا دختر موند و یه پسر بی کیفیت اخرشم انتقال نداد و هزینه هاش هدررفت به کنار کلی دارو و هورمون زده بود به خووش 

میشه بیشتر توضیح بدین زیاد سردر نیاوردم یعنی جلسه لنف وبعدش چیه منظورتون اگه امکان داره در مورد هزی ...

وقتی تو ازمایش ایمنی اپکا مشکل داشته باس ایمنی بالل یا پایین از حد نرماله و بدن جنین و پس میزنه 

از همسرم خون میگیرن و لنفوسیتشو جدا میکنن بعد تزریق میکنن به من  تزریق داخل رحم و خون از خودم میگیرن و بعد دورز تزریق میکنن به رحم هزینه هم بستگی به مرکزی که میری داره  من هر بیس روز تزریق میکردم  یک و ششصد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم دیگه واقعا افسرده شدم روز ده انتقالمو یجوری دلم میگه منفیه بازم از الان ترس ازمایش منفی مث خوره ...

انشالله خدابرات خواسته و نینی چسبیده ب دلت منم مث شما بودم واسترس داشتم شدید خداروشکر مثبت شدم ناامید نباش.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام دوستان من میخام وارد سیکل پانکچر شم دکتر برام عمل هیستروسکوپی نوشته شما میدونید واسه چیه؟عمل سخ ...

سلام عزیزم ی عمل تشخیصی درمانی خیلی راحتیه با بیهوشی سبک من برا فیبرم ک داشتم انجام دادم بعد اونم مشکل اندومترم حل شد رفتم تو سیکل انتقال

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
تازه میخام برم چهارشنبه انتقال اگ‌جنین پسر داشته باشم .گفتن قبل انتقال میگیم خیلی دلواپسم.یه دوستم ب ...

من خودم کیست سینه گرفتم این همه رفت و امد و هزینه و دارو اخرشم کیست اگه نشه سرطان

عشقم نبیمنت ناراحت و غمگین باشی  نماز بخون قرآن بخون ارتباط بگیر با خدا   برا آرامش روحت ...

قربونت برم عزیزکم 🩵💙

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم دیگه واقعا افسرده شدم روز ده انتقالمو یجوری دلم میگه منفیه بازم از الان ترس ازمایش منفی مث خوره ...

🙃🙃🙃

فعلا که تو بی‌خبری هستی لطفا اروم باش و استرس نداشته باش

انشالله که مثبتی😍🧡

« آرامش است ، عاقبت اضطراب ها...»

بالاخره خوب شه ، قشنگ بشه ، برسیم ، ببینیم ، بخندیم...

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️