2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
خدا بهشون ببخشه❤️ به همه مامانای اینده هم ببخشه❤️

ان شاالله❤️❤️❤️❤️

عزیزم تنهاترین چی شد؟بچه اش بدنیا اومد؟دختر بود یا پسر؟اون اواخر اینقدر فکرم مشغول بود نفهمیدم چی شد دوستمون

عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

عزیزم شما چرا کار درمانیت رو مشهد ادامه نمیدی؟میخوای شماره واسطه ای که توی مطب خانم دکتر خادم کار میکنه بدم بهت شاید بتونه کمکت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بحق این روز،عزیز شفاشون بدن وسلامت وتندرست به خونتون برگرده 

🥺🫂 ممنون عزیزم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم،انشاالله به زودی صحیح و سلامت برمیگرده پیشتون.خدا بزرگه

مرسی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

مامان نی نی که من دنیا آوردم توی بیمارستان دوست و آشنا داره،میخوای بگم اگه کسی بچه ای به دنیا آورد که نمی‌خواست خبر بده؟البته نمیدونم پول میگیرن خانواده یا نه

سلام عزیزم خوبی؟؟؟وای خدا چه خبر خوشی اره یادمه میشناسمت،،،ای جونم کلی خوشحال شدم مامان شدنت مبارک ...

فدایه تومهربونم‌ ممنونم خاهرم منم خیلی ناامید بودم ولی خدا روموسیاه کرد گفت امیدت منم من بخام میشع ایشالا که هیچ بنده ای طعم ناامیدی رو نچشه ایشالا که دلت شاد شه جوری سوپرایز بشین مثل من باورتون نشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبی؟؟؟وای خدا چه خبر خوشی اره یادمه میشناسمت،،،ای جونم کلی خوشحال شدم مامان شدنت مبارک ...

به خدا از صبح که بیدار میشم همش دوستام منتظرا ورد زبونمن درحال دعا کردنم راستش با وجود معجزه ای که دیدم ولی من بنده خوبی نیستم نمیدونم چرا اینهمه میترسم خدایی نکرده سقط بشه دسته خودم نیس خداکنه ببخشه که فک نکنه  ناشکری میکنم ولی خیلی استرس دارم خاهر!ایسالا خاهر ایندفعه دیگه مثبت میشی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
Iui داروی زیادی نداره عزیزم. برای من یک ورق لتروزول بود از شب سوم تا هفتم پریود هر شب دوعدد. بعد فکر ...

مرسی قشنگم ♥️

میدونی دلم میخواد اولین بار مثبت بشم بیشتر بخاطر مسیرش

همینطوریشم معلوم نیست همسرم قبول کنه بریم اصفهان یا نه

برای انتقال من هیچ مشکلی جز تیروید کم کار نداشتم هربار که سونو میشدم دکتر میگفت همه چیز عالیه وضعیت رحم ۳ خطی و خوبه

ولی یادمه گفت پلی کیست هستی 

البته قبلا نداشتم به مرور با ای وی اف مکرر اینطوری شدم

حتی اخرین انتقالم یه هفته قبل انتقال اورژانسی رفتم اتاق عمل برای برداشتن کیست از راه واژن برداشتن 

این موارد اثر منفی داره؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط یبار واژینال..یبار رو‌شکمی ک‌صدا قلبشو برام گذاشت..فردا میرم شکمی انجام میدم..

منم دکترم گفت ۹هفته باید سونو بدی ایشالا هفته دیگه میدم

تهران مام انجام چرا نمیدی 

مام با iui انجام نمیده فقط Ivf

من اگه بخوام انتقال بدم خب با اسپرم شوهرم امتحان میکنم

از ای وی اف خسته شدم درصدشم که پایینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان انشاالله مادر بزرگت خوب بشه زود مرخص بشه 

ممنون مهربونم 🤍🧿 انشالله

امروز رفتم دیدمش🥺 انگار یه ادم دیگه بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مام با iui انجام نمیده فقط Ivf من اگه بخوام انتقال بدم خب با اسپرم شوهرم امتحان میکنم از ای وی اف ...

عه، نمیدونستم،  دکتر اصفهان مرده یا زن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم شما چرا کار درمانیت رو مشهد ادامه نمیدی؟میخوای شماره واسطه ای که توی مطب خانم دکتر خادم کار می ...

سلام قشنگم خوبی

عزیزم من ساکن تهرانم 

اصالتا مشهدی هستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام قشنگم خوبی عزیزم من ساکن تهرانم  اصالتا مشهدی هستیم

عزیزم زن دادش من بیمارستان شریعتی مشهد زایمان کرد گفت اونجا توی بخش بستری بچه ها ۶،۷ تا بچه بودن که مادراشون ولشون کرده بودن و رفته بودن بچه ها مقداری مشکل داشتن که باید مدتی توی دستگاه میموندن اما بعدش بچه ها رو میخواستن ببرن بهزیستی

اگه آدم یه آشنا اونجا داشته باشه مشکلش حل میشه

مامان نی نی که من دنیا آوردم توی بیمارستان دوست و آشنا داره،میخوای بگم اگه کسی بچه ای به دنیا آورد ک ...

وای چقدر مهربونی شما🥺🫂

عزیزم مامان نینی و اشناهاشون برای تهران هستند؟

آخه تهران هستیم ما و برای من راحت تره این شهر باشه

مخصوصا که یه بار خواستم این کارو بکنم و پای واسطه وسط بود 

تهشم همون واسطه کنسل کرد☹️ اما بهش اعتمادی نداشتم شهر دیگه بود و شناختی نداشتم

هزینه هم بگیرن مشکلی ندارم اما اندازه ی پس اندازی که دارم

چون طلاهامو با کارکرد خودم خریدم و همسرم پول هاشو برای رفاه زندگیمون خرج میکنه و پس انداز دیگه ای ندارم

ببخشید سوال میپرسم چون گفتید اشنا داخل بیمارستان دارند 

یعنی میتونم با نام خودم و همسرم گواهی تولد بگیرم و برای نینی شناسنامه بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40