2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
کی ازمایش میدی 

شنبه ی آینده روز ۱۵ انتقالم. 😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم اومدوم دکتر..بم کفت یبار دیگه سونو جفت و جنین بده..گفت چون همش لکه داشتی.. بم گفت اگه میخوای سو ...

ان شاالله مشکلی نیست سونوی اورژانسی توی بیمارستان ها هستند دیگه.

نگران نباش خیلی ها زیر ۱۲هفته لکه بینی زیاد داشتند و مشکلی نبوده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز رفتم سونو آن تی گفتن جنین یازده هفته مرده بخاطر کیست هیگروما باید سقط کنم گفتن کورتاژ ...

سلام عزیزم متاسفم

انشاالله به حق فاطمه زهرا خدا جاش رو برات سبز کنه

میشه در مورد این کیست توضیح بدی که چی هست؟ 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟من بعد مدتها باز برگشتم  یک سوال داشتم ازتون برام کمک میکنین؟ دیروز د ...

سلام عزیزم.اگر خدا بخواد میشه

اینجا کاربری نیاز طبیعی باردارشده

حتی کاربری آسمان که تازه پانکچر کرده و میخواست انتقال بده طبیعی باردارشده

بخدا وقتی سونو میدم خیالم راحت میشه..بنظرتون سونو ضرر ندارع؟؟؟

فکر کنم الان شکمی بهتر باشه. 

خیلی خیلی متاسفم 😔😔😔‌ برای من یکبار فکر کنم ۸ هفته قلب جنین ایستاد دادن پاتولوژی و جواب گفت که پ ...

پس برای منم ممکنه بقایا بمونه؟ به نظرتون همون اول کورتاژ کنم؟ میترسم چسبندگی بگیرم

من بیشتر نگران مشکل ژنتیکی هستم میترسم باقی جنین هامم داشته باشن

سلام دوستای عزیزم خوبین؟من بعد مدتها باز برگشتم  یک سوال داشتم ازتون برام کمک میکنین؟ دیروز د ...

عزیزم شاید منو یادت باشه ولی من با یک ایوای منفی۹سال نازایی بدون هیچ بارداری یک ای وی اف منفی یک انتقال کنسل شده کلی دوادرمون خدا بهم لطف کرد طبیعی باردار شدم خاهر خندت نگیره به خدا همش اون بالاییه یه جوری ایشالا سوپرایز بشی عین من باورت نمیشه از بس من باورم نمیشه همش میشینم گریه میکنم ولی دروغ چراخیلی میترسم همش میگم خدایا خودت دادی خودتم مواظبش باش 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم.اگر خدا بخواد میشه اینجا کاربری نیاز طبیعی باردارشده حتی کاربری آسمان که تازه پانکچر کر ...

اره خاهرم به خدا همش خوده اون بالاییه قربونش برم روز تولده همسرم خدا بهمون این هدیه رو داد مثل بارون گریه میکرد میگفت خدایا به من کادو دادی ایشالا قسمت تمام دوستام به خدا دعای شب و روز منه🥺😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بخدا وقتی سونو میدم خیالم راحت میشه..بنظرتون سونو ضرر ندارع؟؟؟

من تا الان ۶بار سونو دادم فردا میشع ۸هفته انشالا دسته خودم نیس واقعا

عزیزم شاید منو یادت باشه ولی من با یک ایوای منفی۹سال نازایی بدون هیچ بارداری یک ای وی اف منفی یک انت ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟وای خدا چه خبر خوشی اره یادمه میشناسمت،،،ای جونم کلی خوشحال شدم مامان شدنت مبارک

توروخدا مارو هم دعاکن،خداکنه لاقل پولمون هدر نره اینبار بشه البته باای یو ای یکم بازم برام محال میاد....به دکتر گفتم این اخریه