2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

سلام دوستای عزیزم خوبین؟من بعد مدتها باز برگشتم 

یک سوال داشتم ازتون برام کمک میکنین؟

دیروز دکترم بودم دید وضعیت تخمدانام خوبه اینماه نمیدونم اسمشو حالت جو گیری دکتر بزارم یا امیدواری میگه بیا یکبارم هم باز با ای یو ای اقدام کنیم دارو داد ،،،آخه مگه میشه؟؟؟کلی خندم گرفته واینکه میگم حیف پول

علتشم اینکه میدونین همتون من سه بار میکرو ناموفق داشتم بعد الان با ای یو ای؟برم بنظرتون یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین 

دیشب حال مادربزرگم بد میشه الان بیمارستان بستریه

از اونجایی که شما هروقت برام دعا کردین مشکلم حل شده ازتون میخوام برای مامان بزرگم دعا کنید حالش خوب بشه زودتر بیاد خونه تو بخش مراقبت‌های ویژه هست

از دیشب تا الان چشم رو هم نذاشتیم

تحمل یه داغ جدید رو ندارم😔 مخصوصا که دیشب وقتی بهوش اومد برای چند دقیقه به دخترش گفت من خونه نمیام تو بیمارستان تموم میکنم و چنتا وصیت گفته به عمم...

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دخترا خوبین  دیشب حال مادربزرگم بد میشه الان بیمارستان بستریه از اونجایی که شما هروقت بر ...

خدا بحق این روز،عزیز شفاشون بدن وسلامت وتندرست به خونتون برگرده 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن

ولی طول درمانش رو اطلاع ندارم میشه لطفاً یه توضیح مختصر بهم بدین ؟

میخوام تا حدالامکان درمان رو خودم انجام بدم که اگه خدا خواست و رفتم اصفهان برای اسپرم اهدایی تا حدودی خودم کاراشو انجام داده باشم و زودتر ای یو ای کنم

و دلم میخواد تو ای یو ای اول مثبت بشم چون رفتو امدش برام سخته

مثلاً بگید چه آزمایشی بدم و چه دارو هایی بخورم ممنون ازتون ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دخترا خوبین  دیشب حال مادربزرگم بد میشه الان بیمارستان بستریه از اونجایی که شما هروقت بر ...

عزیزم،انشاالله به زودی صحیح و سلامت برمیگرده پیشتون.خدا بزرگه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

Iui داروی زیادی نداره عزیزم. برای من یک ورق لتروزول بود از شب سوم تا هفتم پریود هر شب دوعدد. بعد فکر کنم سه تا امپول hmg بود ، با همینا ۶تا تخمک داشتم، شب قبل ای یو ای هم یک عدد hcg بود. 

اگر اومدی اصفهان پیش دکتر ایزدی ایشون برای ۷ بار  iui پول می گیره پارسال حدود ۱۰ تومن بود می تونی قبلش بگی که هزینه هر بار رو همون موقع می دی. به همسرت فقط ۱ روز نیازه برای رضایت و تشکیل پرونده. همینطور گرفتن مشخصات ظاهری تا یک دونر شبیه بهش انتخاب کنن.بقیه اش رو می تونی تنها بیایی.ایشون چون اورولیژست هم هست همسرم باهاش مشاوره کرده بود و گفته بود  بیا خودم براتون ای یو ای می کنم با این که کارش اهدایی هست. راستی اینم دیدم که بعضی ها خودشون اهدا کننده معرفی می کردن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

کسی تجربه ای نداره؟

خیلی خیلی متاسفم 😔😔😔‌ برای من یکبار فکر کنم ۸ هفته قلب جنین ایستاد

دادن پاتولوژی و جواب گفت که پسر بوده و سالم بوده

بعدترش که جواب رو به دکتر الانم نشون دادم گفتند فقط ۳ تا کروموزوم رو تست کردن. باید همه رو تست میکردند

ولی مثل اینکه تو ایران بیشتر مراکز همون ۳ تا رو فقط تست میکنن

برای من جنین دفع شد و بقایا موند، صبح تا شب بیمارستان موندم برام سایتوتک گذاشتن ولی بقایا دفع نشد

بلاخره بعد از ۳-۴ روز هیستروسکوپی کردند و بقایا رو برداشتند

امیدوارم برات بهترینها پیش بیاد و این روزها رو فراموش کنی ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

تهران مام انجام چرا نمیدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
Iui داروی زیادی نداره عزیزم. برای من یک ورق لتروزول بود از شب سوم تا هفتم پریود هر شب دوعدد. بعد فکر ...

لترزول خارجی میدونی اسمش چیه؟  یه داروخانه گفت صد تومن فموبرا،،،،،  یکی گفت هفتصد  کدوم درسته به نظرت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
Iui داروی زیادی نداره عزیزم. برای من یک ورق لتروزول بود از شب سوم تا هفتم پریود هر شب دوعدد. بعد فکر ...

کی ازمایش میدی 

فاطمه جان انشاالله مادر بزرگت خوب بشه زود مرخص بشه 

لترزول خارجی میدونی اسمش چیه؟  یه داروخانه گفت صد تومن فموبرا،،،،،  یکی گفت هفتصد  کد ...

نه متاسفانه عزیزم. به من فمانتی ۲/۵ داده بودند. قیمتی نداشت ولی دکترم گفته بود از یه نمونه اش که آزاد می فروشن بهتره اما خارجی نبود. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔