2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم راستش من اطلاعاتی راجع به شکست ای وی اف و تستهای لازمش ندارم. کاریوتایپ خودتون منطورته یا جنین ...

فکرکنم کاریوتایپ از جنین باید انجام بشه

ظاهرا رحم من مشکلی نداره

حالا یکشنبه وقت گرفتم برم دکتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت شما خوبی خداروشکر همه چی دکتر سونو بهم نشون داد خوب بود اره فقط سرویکس چون کم شده نگرانم امید ...

عزیزم توکل به خدا کن. من راستش اگر جای شما باشم برای بلاتر بودن طول سرویکس فقط دعا نمیکنم و حتما اصرار میکنم که سرکلاز کنه. انشااللهدخدا جوجه تو برات حفظ کنه اما همینجا کم ندیدیم دکترها با بی توجهی و کوتاهی مشکل ایجاد کردن. این جوجه طلایی معلوم شده جنسیتش؟

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام مهتاب جون ممنون از لطفت عزیزدلم انشاالله ثوابش هزاران برابر به زندگیتون برگرده گلم ‌انشاالله حاجت روا بشین🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
فکرکنم کاریوتایپ از جنین باید انجام بشه ظاهرا رحم من مشکلی نداره حالا یکشنبه وقت گرفتم برم دکتر

شما فکر کنم وقتی تعیین جنسیت انجام میدی فرمول کروموزومیش در میاد دیگه که میشه شبیه کاریوتایپ اگر اشتباه نکنم. اما برای سلامتشون باید تعیین سلامت کنی که تک تک کروموزومها بررسی شه

سلام عزیزم ممنون که به فکرمون هستی   الان توی هفته ۳۲ هستم ، تیکرم تا ۴۰ هفته گذاشته سایت عزی ...

قربونت عزیزم. خوب خدا را شکر دو هفته هم دو هفته هست😉

ترسیدم نکنه زایمانتو از ۳۸ هفته زدی و دو هفته کم نشون میده. پس ایشالایکماهو نیم دیگه مونده به سلامتی

سلام دوستان گلم من امروز رفتم سونو مجدد،دستورهای قبل از انتقالو دادن بهم،انشااله یکشنبه انتقال دارم ...

داروهات تو سیکل انتقال چیا بودش؟ امروز روز چندم پری بودی ک سونو انجام دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم توکل به خدا کن. من راستش اگر جای شما باشم برای بلاتر بودن طول سرویکس فقط دعا نمیکنم و حتما اصر ...

احتمال دختر داد😍😍😍

دکتر گفت سونو واژینال بده بعد تصمیم باید تصمیم گرفت گفت همینکه لکه بینی داری برا هماتوم خطرناکه حالا نمیدونم اینو ک با وجود هماتوم سرکلاژ خطرناکه یا ن تا الان جفت پایین بود سونو واژینال نفرستاد خداروشکر امشب فاصله جفت زده 41 م م

سلام بچه ها خوبین من رفتم دکتر فرستاد سونو خداروشکر همه چی خوب بود ولی هماتوم نوشته ای شده سایزش هم ...

کاشکی تا هفته ات پایین هست سرکلاژ کنی چقد دکترت خونسرده 

سونو واژینال معمولا پایین تر نشون میده