2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
سلام سحر جان خوبی عزیزم ؟ درد واژنت بهتر شد ؟ مال منو۳ روزه وقتی میشینم درد میگیره سریع دراز میکشم . ...

سلام الهه جان قربونت 

اره سایت مشکل داره 

من از وقتی امپول پورلوتون خارجی گرفتم زدم درد واژنم خوب شد خیلی با ایرانیش فرق داره واقعا 

دیگه وزن جنین زیاد میشه ما هم طول سرویکسمون کمه باعث درد میشه نگران نباش اگه استراحت کنی هیچ اتفاقی نمی افته انشالله

سلام سحر جان خوبی عزیزم ؟ درد واژنت بهتر شد ؟ مال منو۳ روزه وقتی میشینم درد میگیره سریع دراز میکشم . ...

من خیلی ترشحات ابکی سفید دارم که ترسیدم تست امینوشور گرفتم خونه انجام دادم خداروشکر منفی شد دکتر برام سفکسیم دوباره شروع کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین من رفتم دکتر فرستاد سونو خداروشکر همه چی خوب بود ولی هماتوم نوشته ای شده سایزش هم کوچیک شده دارم جفت رفته بالا فقط سرویکس 31 بود شده 29 حالت بچه هم شده بریچ و گفت فشار میاره به دهانه رحم سونو واژینال برام نوشته ک برم خیلی نگرانم هم برا پایین اومدن هم از سونو واژینال ک بعدش لکه بینی خونریزی نکنم 

سلام الهه جان قربونت  اره سایت مشکل داره  من از وقتی امپول پورلوتون خارجی گرفتم زدم درد ...

ممنون عزیزم منم بگم به دکتره پس ، پرولوتون خارجی ۵۰۰ میزنی الان ؟ هر چند روز ؟ اخه هی میگه قطع کن چرا ؟ وقتی این همه تاثیر داره 

بجه ها روغن سیاهدانه کی استفاده کنم؟تازه پریودشدم و ماه بعدی باید برم توی سیکل. دکتر ایمنی هم رفتم ...

من از روز اول پریودی شروع کردم،تقریبا تا ۸ ،۹ روز ادامه دادم روز ۱۴ سیکل هم رفتم برای انتقال

گاهی یه گره هایی میفته وسط کار که اون لحظات آدم رو عصبی میکنه ولی بعدش که درست شه اصن یادت میره، انشاالله اونجور که بهترینه،صلاح کارت باشه

سلام الهه جان قربونت  اره سایت مشکل داره  من از وقتی امپول پورلوتون خارجی گرفتم زدم درد ...

سحرجان منم وقتی میشینم به مقعدم وواژنم فشار میاد..پورلوتون ایرانی میزنم شهرمون خارجی نیس..راستی سحرجان شما امپول بتا زدین؟

سلام عزیزم مممون که به فکرم بودی خداروشکر که دوستانی مثل شما دارم اتفاقا منم امروز به فکر شما بود ...

عزیزم راستش من اطلاعاتی راجع به شکست ای وی اف و تستهای لازمش ندارم. کاریوتایپ خودتون منطورته یا جنینها؟به نظر من منفی شدن در حالت تعیین جنسیت و تعیین سلامت به خاطر دستکاری جنین محتملتره و برای شما که یک بچه داری خدا را شکر، بعیده مشکلی باشه

سحر جان دقیق چند هفته ای؟ خدا را شکر با دیدن پیامهای شما و الهه جون هم خیالم ازتون راحت شد که این دو هقته نبودم خوب بودین الحمدلله.پیامی از تنهاترین ندیدم. اون چطوره؟

سلام بچه ها خوبین من رفتم دکتر فرستاد سونو خداروشکر همه چی خوب بود ولی هماتوم نوشته ای شده سایزش هم ...

همین الان احوالتو پرسیدم. الحمدلل که خوبی عزیزم. نگران نباش الان دیگه فکر کنم الحمدلله تو دوره امن بارداری هستی. فقط باید همون سرکیکسو حواست باشه

عزیزم راستش من اطلاعاتی راجع به شکست ای وی اف و تستهای لازمش ندارم. کاریوتایپ خودتون منطورته یا جنین ...

ممنونم که جواب دادی 

برای تعیین جنسیت در هر دوره ۲۵درصد احتمال مثبت شدن هست.۱۰ درصد کمترازبقیه

همین الان احوالتو پرسیدم. الحمدلل که خوبی عزیزم. نگران نباش الان دیگه فکر کنم الحمدلله تو دوره امن ب ...

قربونت شما خوبی خداروشکر همه چی دکتر سونو بهم نشون داد خوب بود اره فقط سرویکس چون کم شده نگرانم امید دارم واژینال بالاتر نشون بده