2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
فدات بشم بقران از خواهر خونیم جلوتر نباشین عقبتر نیستین منم دلم به شماها گرمه.امروز خوبی پیرزن خرف ...

عزیزمی گلم نه اومده باهام سونو 🥴فک منم شوهر در ب درمو نزاره بیاد تو خودش بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😘 آره قشنگم من دیشب و صبح زود کله پاچه خوردم یه قاشق غذاخوری نشاسته تو این بطری آب معدنی های کو ...

چقد قبل از انتقال درخواست چسب جنین کردی؟؟؟

دکترا میگن دست ما نی..بعد برا چسب رضایت دکترو‌میخوان؟؟ رفتی پیش جنین شناس درخواست کردی؟

سلام دوستان عزیز ،ی سوال دارم تزریق امپول پروژسترون بخود باید ایستاده جلوی آینه باشه یا دراز کشیده؟

من خودم تزریق میکنم سوزنو که درمیارم خون میاد البته تا حالا کلا دوبارش خون اومده  

ممنون میشم جواب بدید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
سلام دوستان عزیز ،ی سوال دارم تزریق امپول پروژسترون بخود باید ایستاده جلوی آینه باشه یا دراز کشیده؟ ...

من ک دراز کشیده تزریق میکنن واسم بعضی موقعهام پیش میاد خون 

میاد 

فک نکنم ایرادی داشته باشه سر پا تزریق میکنی 

من ک دراز کشیده تزریق میکنن واسم بعضی موقعهام پیش میاد خون  میاد  فک نکنم ایرادی داشته ب ...

اهان،پس خون هم بیاد ایراد نداره ،اخه اونروز ی خانمه 

خیلی ترسوندم گفت اگه خون بیاد یعنی به مویرگ زدی

و خطر داره 

ممنون که جواب دادی عزیزم🙏😘

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزدلم انشالله خدا برات معجز کنه شک نکن به لطف و کرم خدا شما هم بزودی طعم مادرشدن رو میچشی  ش ...

انشالله ممنون قشنگم توکل له خدا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیز دلم آخه مگه میشه خدای ارحم الراحمین این روزا رو برامون جبران نکنه؟ من که شک ندارم با این دل مهر ...

ممنون فداتشم راضیم به رضایتش😇

عزیزم انشالا خدا ب توهم میده ی دونه خوشکلو تپل مپل

مرسی عزیزدلم اتفاقا خواهرشوهرم و شوهرش زیاد خوشگل نیستن و کوتاه قد و سبزن بعد همه میگن کاش بچه شون شبیه داییش شه یعنی شوهر من اخه بور و سفیده خدایی اینجا دیگه زورم برد🤣🤣🤣