2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی توی تنهاییت اشکاتو بریز بعدشم خودتو جم و جور کن انشالا نوبت توهم میشه ب م ...

چی بگم والا آدم تو کار خدا میمونه ولی نهایتش اون خداست و ما بنده ی ناچیزی نمیتونیم سر در بیاریم، اتفاقا دیشب رفتم پیشش اصلا به رو خودم نیوردم فقط عین بچه ها نگاش میکنم دلم ضعف میرفت واسه ادا اطفالش 🤤🤤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم اصلا خودتو بخاطر این حس سرزنش نکن همه ما بخاطر سختی که کشیدیم و شکستهایی که خوردیم اینو حس تجر ...

شاید باورت نشه ولی دوست دارم همش ببینم چه شکلیه بارداریش دیشب همش میخوابید میرفت اوق میزد بعد من با ی لبخندی همش چشم دنباش بود ی لحظه به خودم اومدم گفتم پاشو جمع کن دختره احمق مثه این خول چلا شدی🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حست کاملا طبیعیه. منم یکی از اقوام همسرم که رفت و آمدمون باهاشون زیاده ۶ سال از من کوچیکتره. و ...

تازه فهمیدم اه کشیدن چیه این چند روز چنان ی دفعه از ته دل ی اه میکشم ناخداگاه که قلبم میسوزه ولی خودمو خیلی کنترل میکنم بیشتر چون مشکل از شوهرمه و نمیخوام ناراحت بشه

خودتو سرزنش نکن قربونت برم. خییلی طبیعیه این حسا. منم وقتی میشنوم کسی طبیعی باردار شده ی لحظه انگار ...

اره واقعا من هی باورم نمیشد آزمایششو دیدم پیش خودم گفتم ی وقت بتاش اوفت نکنه ، نکنه خارج رحمی بشه ، نکنه پوچ باشه بعد گفتم اون مایم که اینطوری میشه این کاملا طبیعی باردار شده ، تازه جالب اینجاست خیلی هم ادا در میاره 🥲🥲 شوهرم همش نگا من میکرد فکر میکرد الان خیلی دارم قصه میخورم ولی نه واقعا اونجوری نبودم فقط ی حسه عجیب داشتم عین بچه ی که آبنبات چوبی پشت ویترین میبینه و آب از لب و لوچه ش میریزه اونجوری بودم😅

ماهیا این حسو هممون تجربه کردیم من سر انتقال سومم دقیقا روز شکستم خبر بارداری جاری برای چهارمین دو ر ...

فدات عزیزم انشالله همه ی اونای که منتظر بچه ن خدا نصیبشون کنه امتحان سختیه بعضی وقتا میگم خدایا من بنده ی تنبلیم این چه امتحان سختیه که تموم نمیشه دیگه بگو برگه ها بالا ببینم نمره قبولی اوردم یا رد شدم😔😔

🥺🥺🥺 من اولا اینجوری بودم بعد اولین انتقال منفیم وقتی لباس بچه می‌دیدم حالم بد میشد  وقتی ...

حالا خودم هیچی این که همه منتظرن ببین چه عکس العملی نشون میدی سخته همه منتظرن از خودت ضعف نشون بدی بگن اخه ی چقد گناه داره 

اره واقعا من هی باورم نمیشد آزمایششو دیدم پیش خودم گفتم ی وقت بتاش اوفت نکنه ، نکنه خارج رحمی بشه ، ...

عزیزدلم انشالله خدا برات معجز کنه شک نکن به لطف و کرم خدا شما هم بزودی طعم مادرشدن رو میچشی 

شک نکن 

خدایا شکرت
شوهرم نمیاد بریم برای شروع دوباره میگه چندماه بگذره میگم می خواد فقط داروی تقویتی  بنویسه میگه ...

گلم دکترا تقویتی نمیدن که همیشه یکی فوقش دوتا تقویتی میدن ،خودت بگیر هم برای خودت هم برای همسرت 

همسرم ضعیفه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

ان شالله تاثیرش چندین برابر برگرده ب زندگیت قشنگم مهربونم اسم منه سراپا تقصیرم ب لیست اضاف کن 😘😘

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی انلاینه جواب بده من ۱۷اردیبهشت پری شدم دکترگفت ازروزسوم پری ال دی ب ...

عزیزم یک روز این طرف یا اون طرف فرق نره چون شما ال دی تا اخرش باید بخوری روز ۱۸ یا ۱۹ میری برات امپول سینافکت شروع میکنه ولی ال دی همچنان تا اخرین قرص باید بخوری

عزیزم یک روز این طرف یا اون طرف فرق نره چون شما ال دی تا اخرش باید بخوری روز ۱۸ یا ۱۹ میری برات امپو ...

امپول سینا فکت یه زره ازش مثلا پنجاهواحد برداریم بقیش میمونه بعد درش با چی ببندیم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
امپول سینا فکت یه زره ازش مثلا پنجاهواحد برداریم بقیش میمونه بعد درش با چی ببندیم 

فکرکنم تا بیست روز میتونی توی یخچال نگه داری پنبه الکی کن با چسب بزن بزار توی یخچال درست الکلش خشک میشه ولی مانع ورود میکروب میشه

عشقم من اصلا یبوست نمیشم بعد به شیر هم حساسیت دارم ( بیرون رویی میگیرم خوردم) سوپم رو با روغن زیتو ...

چون تو جزو خوشبختای روزگاراری دختر       ۹۰ در صد دغدغه من توی هر مرحله ای یبوسته کلا همیشه خخخخ و مخصوصا الان بعد عملم 

عزیزم یک روز این طرف یا اون طرف فرق نره چون شما ال دی تا اخرش باید بخوری روز ۱۸ یا ۱۹ میری برات امپو ...

سلام سحر جان ، خوبی عزیزم ؟ فرشته های خوشگلت خوبن ؟ سحر جان ببخشید میشه بپرسم طول سرویکست توی آنومالی چند بود ؟ نسبت به قبل عمل تغییر کرده بود ؟