2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
چقد بین سونو واژینال و شکمی فرق هست اخه دیروز به دکتر سونوگرافی گفتم چقد بین سونو واژینال و شکمی فرق ...

مال من که خیلی فرقش بود ، من هر ۲ هفته شکمی میشدم ۳۵ و ۳۴ بود هی میگفت خوبه . ولی بعد واژینال گفت حق با شما بود باید سرکلاژ بشی . بخاطر این الان که بعد عمل شکمی ۲۷ بود میگم نکنه بازم در اصل خیلی کمه . سحر جان خیلی میترسم نکنه جواب نده . هی فکرمو مشغول میکنم به چیزای خوب فکر میکنم ولی بازم ته ذهنم خیلی مشغوله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من که خیلی فرقش بود ، من هر ۲ هفته شکمی میشدم ۳۵ و ۳۴ بود هی میگفت خوبه . ولی بعد واژینال گفت حق ...

عزیزم اصلا نگران نباش معمولا سرکلاژ جواب میده استراحت هم حتما داشته باش من از وقتی باردارشدم بخاطر خونریزی دکتر سونو واژینال برام ممنوع کرده فقط شکمی سونو میشم دکترم میگفت فقط طول سرویکس مهم نیست مهم فانل یا باز بودن هم هست گفت اگه دهانه بسته باشه با سرکلاژ جواب میگیری

شوهرم ک نه مامانش شوهرم خدایش خوبه اما امان از مامانش 😔

ها فک کردم شوهرت گفت...شوهر منم تاحالا ب کسی نگفت ک انجام دادم..ب خانواده خودشم میگه من مشکل دارم ک خانوادع زیاد سوال در نازایی نپرسن از من

اترین جون..میگم بنظرت نشاسته از الان بخورم برا اندومترم.. کسی تاحالا نشاسته خورده ک رو ضخامتشتاثیر ...

سلام عزیزم خوشگلم من مشکل ضخامت نداشت ابدا و نشاسته هم از روز انتقال شروع میکردم دوستم.واقعا نمیدونم موثره یا نه 

سلام عزیزم خیلی لطف کردی. تو سیکل انتقال هستم این روزا و واقعا محتاج دعام.ممنون از محبتت.  انشا ...

انشاالله سیکل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موفق و برکتی باشه.الهی به بزرگی کرمش این نعمت قشنگشو بهت بده عزیزم 

ممنونتم گلم اتفاقا خودم ک خودمم مادرشوهرمم مونده بیاد دنبالم شوهرمم میاد انگار دنبال عروسه دکتر بیرو ...

کاش بتونی به منشی برسونی که مادر شوهرت نزاره وارد اتاق سونو بشه.اینجا حتی شوهر آدم هم نمیزارن مگه ی شیرینی بدی